Měla u pokladny jedno mléko, ale žena před ní ji nechtěla pustit ve frontě. Rozhodla se jí pomstít

Fotografie: Martin Strachoň / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Mladá žena zveřejnila video ze supermarketu, v němž ukázala, jak se zákeřně pomstila ženě, která ji nechtěla ve frontě pustit před sebe.

Všichni jistě znáte fronty před pokladnou, kdy se musíte obrnit trpělivostí a počkat si, než na vás přijde řada. Není nic neobvyklého, že když si koupíte jen jednu věc a poprosíte o předběhnutí fronty, většina lidí vás pustí před sebe. Ne tak v tomto případě, o kterém informoval deník TWN. Mladá žena musela počkat, než si zákaznice před ní odbaví obří nákup. Mezitím přemýšlela, jak by se jí za její nevstřícné chování pomstila. Její video teď baví internet.

Starší žena ji před sebe odmítla pustit

Mandy Watson zveřejnila na svém tiktokovém účtu video, jímž baví celý internet. Tato mladá žena z Velké Británie si skočila do oblíbeného řetězce Aldi, aby si koupila jedno mléko. Když přišla k pokladně, viděla, že před ní stojí starší žena s plným nákupním vozíkem. Poprosila ji, jestli by ji pustila před sebe, protože má jen jednu věc. Žena však její prosbu odmítla a začal si svůj velký nákup skládat na pás.

Nevstřícné chování této ženy Mandy trochu naštvalo, proto přemýšlela, jak by se jí pomstila. Žena byla zaneprázdněná přebíráním zboží za pokladnou, a tak se Mandy podařilo zmocnit balíku s toaletním papírem, který ještě pokladní nestihla naskenovat. Aniž by si toho žena všimla, schovala balík pod pás, kde obvykle bývají k dispozici nákupní tašky.

Miliony lidí se baví nad zákeřnou pomstou

„Pro tu milou dámu se 100 položkami v Aldi, která mně před sebe nepustila s jedním mlékem. Doufám, že nebudete mít průjem, až přijdete domů, protože jsem vám balík s toaletním papírem schovala pod pult,“ napsala do krátkého příspěvku. Na něm je vidět detailní záběr na balíček schovaný pod dopravním pásem. Její zákeřná pomstička se začala šířit internetem a příspěvek vidělo už přes 2,5 milionu lidí.

@mandywatson69 #toofunny🤣🤣🤣 #scottishlass #friday #fyp #foryoupage #fypシ゚viral #htid81 #tiktokraverzz ♬ original sound – user7077270267507 – idol mae

Banány

Při zdánlivě obyčejném nakupování zahlédl něco, z čeho mu ztuhla krev v žilách

Mnozí také připojili komentáře. „Jsem také tak chytrý, ale ani já bych nepřišel na tak skvělý nápad,“ napsal jeden z uživatelů. „Nedávejte mi takové nápady do hlavy. Už tak jsem docela zlý a tohle mi rozhodně nepomáhá,“ napsal další ze sledujících pobavený komentář. Mandy sice musela počkat, než si žena odbaví svůj velký nákup, ale pomsta nakonec byla sladká. Na SvětěKreativity jsme také psali o muži, který ví, jak přeskočit frontu v obchodě. Jeho trik však používejte jen na vlastní nebezpečí.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*