Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Povedený vedoucí zpronevěřil celou tržbu

Muži nyní hrozí až pět let za mřížemi

Autor: Petr Novák středa 17. dubna 16:42 , aktualizace 17:04


      Opravdu podařený vedoucí pracoval v týmu prodejny v jednom ze supermarketů na Sokolovsku, než své pracovní pozice ve dvou případech zneužil k vlastnímu obohacení na úkor zaměstnavatele.

      "Padesátiletý muž neoprávněně a v rozporu s účelem oprávnění nakládat s peněžními prostředky společnosti, respektive si přisvojit finanční hotovost z denních tržeb, kterou měl uložit do trezoru prodejny, ke kterému měl z pozice svého pracovního zařazení přístup.
      Ve druhé polovině března letošního roku si měl při odvádění denní tržby vzít ze dvou pokladních schránek finanční hotovost, kterou měl uložit do trezoru. Místo toho si peníze uschoval, následně odnesl z prodejny a použil pro svou potřebu.
      Své jednání měl opakovat o tři dny později. Tentokrát si měl ovšem přisvojit celou denní tržbu,"
popsal nám neobvyklý případ mluvčí policie s tím, že tímto svým jednáním měl muž způsobit škodu téměř 160 tisíc korun.

      Policisté padesátiletému muži z Kraslic sdělili podezření ze spáchání přečinu zpronevěry, za který mu v případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na pět let.

Foto ilustrační

Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.