Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Ty fotky jsou staré, takhle vypadá moje Charlotte dnes! Monika Binias ukázala dceru

    Monika Binias s dcerou Charlotte točila nový díl podcastu. Byl v něm i Sámer Issa. | foto: Archiv Moniky Binias

    Českou veřejnost šokovaly nové fotky Charlotte Štikové (27), která se podle všeho chytla špatné party a údajně přespávala mezi narkomany na Hlavním nádraží v Praze. Její maminka Monika Binias (51) Expresu sdělila, že snímky jsou několik měsíců staré a na sociální síť přidala aktuální fotky, na nichž vypadá Charlotte už mnohem lépe. „Charlotte zářila jako hvězda,“ tvrdí Monika, která se svou dcerou natočila nový díl podcastu.

    Tento týden se do několika redakcí včetně Expres.cz dostaly šokující snímky Charlotte Štikové. Influencerka, která se podle našich informací měla zaplést s problémovou partou, je na fotografiích vedle neznámé ženy a nevypadá vůbec dobře.

    Deník Blesk zveřejnil vyjádření Charlotttiny maminky Moniky Binias, která sdělila, že její dcera přespává na Hlavním nádraží v Praze s narkomany.

    „Řekla mi, že ji věznil chlap, který ji týral, chtěl ji zabít, znásilnit. Plno lidí zklamala. Dluží spoustě lidem peníze. Ti špatní lidé ji dovedli k narkotikům. Nemůžu se sebrat a jet pro ni. Nejde to,“ uvedla Binias.

    Charlotte Štiková nevypadá vůbec dobře.

    Redakci Expresu ale Binias ve středu sdělila, že výše popsané fotografie jsou několik měsíců staré a rozesílá je nejspíše někdo, kdo chce Charlotte ublížit.

    Monika Binias s dcerou Charlotte točila nový díl podcastu. Byl v něm i Sámer Issa.

    „Ty fotky jsou už staré, konkrétně jsou z dne, kdy jí umřel pejsek. Já mám aktuální fotky, v sobotu jsem točila s Charlotte další díl našeho podcastu Nevim No, který vyjde zhruba za 14 dní. Máte se na co těšit,“ vzkázala nám Monika Binias, která pak zveřejnila aktuální fotky Charlotte na svém Instagramu.

    „Charlotte zářila jako sluníčko,“ píše u jedné z fotografií Monika, která se Expresu také svěřila, že její dcera aktuálně žije v Česku. „K nám (do Švýcarska, pozn. red.) nechce. Nechce žít v cizině,“ dodala Binias.

    Fotogalerie