Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Policie děkuje za pomoc při zjišťování totožnosti ženy v souvislosti s podvodem

Aktualizace článku: Policie pátrá po ženě na fotografiích

Autor: Petr Novák pátek 19. dubna 09:39 , aktualizace 09:40

Podvodníci

Aktualizace:

     Policie dnes ukončila pátrání po totožnosti ženy. "Na základě zveřejnění byla totožnost ženy zjištěna. Děkujeme všem občanům a médiím za pomoc při pátrání," uvedl tiskový mluvčí policie.

Původní článek:

     Policisté se zabývají případem, kdy neznámý pachatel podvodem z oběti vylákal údaje platební karty a s jejich pomocí si nakoupil elektroniku za desítky tisíc korun.
     "Dosud neustanovená osoba měla v sobotu 24. února kolem dvanácté hodiny kontaktovat na sociální síti čtyřiadvacetiletého muže z Chebska, od kterého chtěla zakoupit inzerované hry na herní konzoli. Při komunikaci na sociální síti si neznámá osoba opatřila údaje mužovy platební karty, se kterou následně vytvořila objednávku elektroniky do jedné z prodejen v Praze. Tímto jednáním byla čtyřiadvacetiletému muži způsobena škoda téměř 50 tisíc korun," popsal nám případ mluvčí policie s tím, že policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu podvodu.

     V souvislosti s tímto případem policisté pátrají po neznámé ženě, která si objednané věci v prodejně zřejmě vyzvedla. "Žádáme ženu zachycenou na fotografiích, aby se obrátila přímo na policisty z obvodního oddělení Františkovy Lázně na telefonním čísle 974372730, na linku 158, nebo na kterékoliv obvodní oddělení, a pomohla tak s objasněním případu," uvedl mluvčí policie.

     Policisté samozřejmě také žádají případné svědky, kteří ženu na fotografiích poznají, aby informace, které pomohou při vyšetřování, volali na linku 158, nebo se dostavili na kterékoliv obvodní oddělení. 

Foto PČR

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.