Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Od zpěvačky Spice Girls k módní návrhářce a matce čtyř dětí: Victoria Beckham slaví 50 let

Victoria Beckham slaví padesátiny a její životní cesta je jako z pohádky. Od úspěšné zpěvačky nejznámější dívčí skupiny světa přes manželství s fotbalovou hvězdou Davidem Beckhamem až po založení globální módní značky. Přečtěte si, jak Victoria a David vychovávají své čtyři děti a proč je jejich rodinný život příkladem harmonie a úspěchu
Victoria Beckham
Victoria Beckham slaví padesátku.

17. 04. 2024

17. 04. 2024


Victoria Beckham: Ikona, která překonala hudební scénu

Victoria je osobností, která se ve svých padesáti letech může pochlubit nejen úspěšnou kariérou módní návrhářky, ale i rolí matky čtyř dětí a partnerky ve šťastném manželství s Davidem Beckhamem. Její cesta začala na pódiích jako členka fenomenální dívčí skupiny Spice Girls, ale Victoria se nikdy neomezila pouze na zpěv a tanec.

Spice Girls – Wannabe

Z jeviště na módní přehlídky

Victoria nebyla jen součástí popové senzace devadesátých let, ale již tehdy ukazovala svůj zájem o umění a módu. Po studiích na prestižní škole múzických umění se sice její kariérní směřování zdálo vést k divadelním prknům, osud však měl jiné plány. Její přechod od hudby k módě byl hladký a přirozený, což dokazuje, že opravdový talent a vášeň si najdou cestu, ať je situace jakákoli.

Vztahy jako ze škatulky

Victoria a David Beckhamovi jsou známí nejen svými kariérami, ale i jako vzorový pár. Jejich svatba v roce 1999 byla mediální událostí a ukázkou toho, jak mohou vypadat svatební oslavy celebrit. Přestože vztah procházel různými fázemi, oba dokázali udržet svoji rodinu a vzájemné pouto pevné. Victoria veřejně mluví o významu rodiny a o tom, jak důležité je mít pevné zázemí.

Cesta za úspěchem

Victoria Beckham dokázala, že je možné měnit kariérní cesty a přesto zůstat na vrcholu. Její jméno je dnes spojeno nejen s hudbou, ale i s módním průmyslem. Její design a beauty produkty jsou žádané po celém světě, a to díky její schopnosti vnímat a předvídat módní trendy. Navíc její ocenění jako důstojník Řádu britského impéria je potvrzením jejího vlivu a přínosu pro módní průmysl.

Rodinné hodnoty na prvním místě

Beckham
Beckhamovi na premiere dokumentu Beckham

Ačkoliv je Victoria veřejně známá osobnost, nikdy nezapomíná na důležitost rodiny. Její otevřenost o výzvách spojených s mateřstvím a rodinným životem v kontextu její kariéry přináší inspiraci mnoha ženám, které se snaží najít rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Beckhamovi, i přes své hvězdné statusy, zůstávají přístupní a pravdiví, což může být vzorem pro mnohé.

K TÉMATU  Náhle zemřel člen skupiny Maxim Turbulenc Daniel Vali

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Kde je konec holkám ze Spice Girls: Vrátí se ještě někdy na podium?

Petr Spálený slaví životní jubileum

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Celým jménem Jenna Marie Ortega se narodila 27. září 2002 v Kalifornii. Mladé herečce je teprve dvacet let, ale ve světě šoubyznysu se pohybuje už od dětství. Přesto, že již deset let se věnuje herectví, až s natočením televizního seriálu Wednesday, který se stal obrovským hitem, se z ní stala hvězda první kategorie. Za roli získala dokonce nominaci na Zlatý glóbus. Tajemnou Wednesday se ale málem vůbec nestala. Dokázali byste si v této roli ale představit někoho jiného?
Talentované hudební projekty dostanou možnost vystoupit po boku světových hvězd jakými jsou Liam Gallagher, Kraftwerk nebo Morcheeba.
V dřívějších dobách bylo soužití generace s generací naprostou samozřejmostí. Dnes se do toho už mnoha lidem nechce. Příčiny jsou jasné – vznikají třecí plochy, o které nikdo nestojí. Když je však dokážete zvládnout, můžete si naplno vychutnávat pozitiva: například mít možnost hlídání a péče o dům, děti, zvířata a květiny, i když jste pryč.
Vaše dítě odmaturovalo a na vysokou školu ho nevzali. Mělo by si najít zaměstnání. Jenže by rádo mělo ještě poslední prázdniny. Jste rozvedená a jeho otec mu řekl, že od června přestává platit výživné. Je to správné? Jak dlouho má rodič vyživovací povinnost k dospělému dítěti? A má dítě právo na poslední prázdniny?
Kdy jindy máte příležitost se ponořit pod hladinu a ocitnout se v tichu? Kdy jindy byste se mohla naučit dobře plavat? Plavání uklidňuje nervy, léčí duši a umí vytvarovat postavu. To byste mohla zkusit, no ne?
Čeká Vás výlet do zahraničí? Jedete v zimě do Itálie na hory, na exotické Maledivy, nebo pozorovat polární záři na Island? A chcete se cítit bezpečně za všech okolností? Mít jistotu, že když se Vám něco stane, bude Vám zajištěn ten nejlepší komfort a servis, že se o Vás někdo skutečně postará? Pak jednou z nejdůležitějších věcí, kterou musíte před cestou udělat, je uzavřít dobré cestovní pojištění. Jakou pojišťovnu si ale vybrat, aby seděla na míru Vašim potřebám, a přitom Vás cestovní pojištění nevyšlo víc než celá vytoužená dovolená? Na to Vám pomůže najít odpověď srovnávač pojištění Yespojisteni.cz.
I když je neděle od slova nedělat, měly byste dokončit vše rozdělané. Odpočinek potřebují předevšán vaše vnitřní orgány. Je důležité zaměřit se na správný jídelníček a očistu střev. Co ještě přinese novoluní v Panně?
Používáte doma tuhé mýdlo? Pak nás nechte hádat: jen si s ním myjete ruce a o dalších možnostech jeho využití nemáte ani tušení, že? My vám ukážeme, že tuhé mýdlo rozhodně nemusí sloužit jen k tomuto účelu, ale že má v domácnosti daleko rozsáhlejší využití.
Krásný úsměv by chtěl mít každý z nás. Nepřítel naší dutiny ústní je však povlak na zubech a zubní kámen. Jak ho odstranit, abychom nemuseli utrácet ze drahé produkty, jako jsou nákladné zubní bělící pasty a ústní vody? Mnozí netuší, jaké zázračné pomocníky má právě ve svém domově.
Domov je místem, kde se chceme cítit bezpečně. Již po staletí je ochrana domova důležitou samozřejmostí napříč různými kulturami. I naši předkové chránili své domovy před kletbami, zlými duchy, bídou či útoky nepřátel.
Provoněný domov pozitivně působí na naše smysly. Osvěžovače zakoupené v obchodech jsou ovšem nejen drahé, ale jejich složení může kvalitu vzduchu ovlivnit nepříznivě. Vyrobte si své vlastní vůně! Kombinujte a vymýšlejte podle ročního období i místnosti, do které chcete vůni umístit.
Retro je v módě, nejen v nábytku. Ale sedací soupravy se navíc objevují s jedním důležitým prvkem, a tím jsou kulaté tvary. Letos jsou in zaoblené sedačky! Co na ně říkáte?

Výběr článků

Sprchování nebo koupání jsou každodenní činnosti. Většinou se k nim schyluje po ránu, ale jindy také večer po náročném dni v zápřahu. Mnoho lidí však k této fázi hygieny přistupuje ekonomicky a spíše se nekoupou, než koupou. Čím víc se budu sprchovat či koupat, tím větší poplatky se na dům budou vztahovat, říkají si. Jelikož ale mluvíme o nezbytnosti, prozraďme si, co je z tohoto pohledu lepší čili ekonomičtější.  
Stoly plné jídla a mnoho výjimečných receptů, které se připravují zejména o Vánocích, jen jednou za rok. Jak zvládnout chutě v případě, že držíte dietu? Nenechte se zlákat těžkým jídlem, abyste v novém roce hříchu nelitovala. Díky těmto tipům si užijete Vánoce a zároveň se po nich budete cítit svěže a fit.
Voda je pro člověka jeden z nejdůležitějších prvků. Víte, že tvoří až 60 % těla dospělého jedince? Je nezbytná pro biochemické reakce, zásobování celého těla živinami, odstraňování odpadních látek a pro udržování krevního oběhu a tělesné teploty. Jak se ale v létě udržet správně hydratovaní, co se počítá, a co ne?

Nepřehlédněte

Taky už se nemůžete dočkat, až bude léto? Pojďte se s námi podívat pod pokličku a nahlédněte do kuchyně módních trendů pro léto 2020.
Jak vyšroubovat prasklou žárovku nebo čím vyčistit varnou konvici od usazenin? To a mnoho dalšího se dozvíte ve videu. Vše zvládnete do pěti minut!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek