Jako jedna z předních moderátorek byla Daniela Brzobohatá na určitou míru pozornosti vždy zvyklá. Dlouhou dobu se jí ale dařilo se více méně vyhýbat ožehavým otázkám na soukromí. 

To se ale změnilo ve chvíli, kdy se provalil její vztah s Ondřejem Brzobohatým, který naopak plní stránky společenských magazínů poměrně často. Jak moc se tím změní její život, nejprve sympatická brunetka vůbec netušila. Pravdou ale je, že momentálně patří mezi velmi populární páry, o kterých jejich fanoušci chtějí vědět co nejvíce.

“Vůbec jsem to nečekala. Myslela jsem si, že bulvární trh mám trochu přečtený, ale vůbec jsem to nedohlédla. Věděla jsem úplné prd. Mockrát jsem nad tím přemýšlela. To neznamená, že bych toho litovala, protože partnerství s Ondrou je skvělé, ale některé věci vás nepřestanou překvapovat,” přiznala v rozhovoru pro internetovou televizi Stream.

Pozornost fanoušků pro ni byla těžká

Připomněla při tom mimo jiné situaci, kdy moderovala konferenci, na které byla jednou z témat adopce. Další den se začalo ve společnosti šuškat o tom, že možná sama adopci dítěte zvažuje. Ona sama to ovšem popírá a naopak vysvětlila, že se v tomto případě spíše jednalo o klepy.

“Celkově mi třeba těhotenství přijde hrozně intimní. Každý by to měl veřejně říct, až se na to bude cítit a ne, že se ho na to bude někdo ptát. Kamarádky bych se také nezeptala, jestli už je konečně v tom,” kroutí hlavou Daniela Brzobohatá. 

Na jejím manželství je to ale i přesto pouze malý mráček. S Ondřejem Brzobohatým je velmi šťastná. V rozhovoru tak mimo jiné prozradila, co byla ta rozhodující věc, díky které si uvědomila, že je to ten pravý.

Na manželovi si cení smyslu pro humor

“Má vtip a nadhled, to mě bavilo od začátku,” uvedla a doplnila, že se znají již delší dobu a právě tohle byly vlastnosti, které jí na něm vždy byly sympatické. 

Není ale hlavou v oblacích, a tak připouští, že i její manžel má některé negativní stránky osobnosti. 

“Občas je takový jako hysterický. Ještě má takovou krásnou vlastnost, že se dokáže samonaštvat. Já mám ráda hádky. A když se dostávám do nějaké situace, tak občas mám pocit, že bych mohla říct něco, co by mě druhý den nebo možná za deset minut mrzelo, ale radši mlčím,” popsala jejich odlišné temperamenty.

Jejich vztah je obohacující

“Ale Ondra si řekne nenene, pojďme si to vyříkat. Ale tím, jak má proti sobě tu mlčící Danielu, tak ho to dokáže vytočit. Na druhou stranu ale má sebereflexi, takže to znamená, že za hodinu ví, že to přehnal, přijde a omluví se,” pochválila svého muže moderátorka. 

“Na Ondru jsem možná z počátku mohla působit jako moc konzervativní člověk. I když si o sobě nemyslím, že bych byla až taková konzerva. Ale myslím, že mě učí být spontánní. A zase na druhou stranu já jeho učím, že toho bohémství nemusí být až tolik,” popsala, co nového jí manželství do života přineslo. 

Obohacují se také v koníčcích. Ondřej Brzobohatý si rád čte knížky o filosofii a psychologii, zatímco Daniela Brzobohatá mu pomáhá proniknout do tajů politického světa.

Související články