Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. dubna 2024 1:41
Čas čtení 0:51
Ondřej Mrázek

Prostě si to rozmyslel. Quentin Tarantino zrušil svůj desátý a poslední film

Prostě si to rozmyslel. Quentin Tarantino zrušil svůj desátý a poslední film
Zdroj: Sony Pictures Entertainment
FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložit Uložené

Filmy režiséra Quentina Tarantina vždycky dokážou něčím překvapit. Jeho plánovaný desátý a závěrečný snímek The Movie Critic to zvládl taky. Navzdory očekáváním totiž vůbec nevznikne.

Server Deadline potvrdil, že film The Movie Critic, jenž měl být Tarantinovou labutí písní, nakonec před kamery nezamíří. Režisér si to na poslední chvíli jednoduše rozmyslel a momentálně se tak opět vrací na začátek a rozmýšlí, co tedy vlastně bude jeho desátý a závěrečný opus.

Doporučeno
Řezání končetin, explodující penisy a válka, která se nikdy nemění. Seriál Fallout míchá zábavu s děsivou vizí budoucnosti Řezání končetin, explodující penisy a válka, která se nikdy nemění. Seriál Fallout míchá zábavu s děsivou vizí budoucnosti 15. dubna 2024 9:00

Režisér chtěl přitom hlavní roli svěřit Bradu Pittovi, což by po filmech Hanebný panchartiTenkrát v Hollywoodu znamenalo jejich třetí spolupráci. Zároveň s tím se pochopitelně šuškalo, že by se před kamerou mohli mihnout i mnozí z dalších herců jeho minulých filmů, vše navíc za velké podpory studia Sony, které bylo náramně spokojeno s výsledky jeho posledního snímku.

Poslední týdny však legendární režisér Pulp Fiction strávil přepisováním scénáře, až zjistil, že stále není spokojen a že to pravděpodobně nemá smysl dál zkoušet. Projekt, údajně pojednávající o filmovém kritikovi píšícím pro porno magazín, se tak ruší, což se v této fázi vývoje ještě navíc na popud samotného režiséra a scenáristy vidí opravdu málokdy.

Ať už se tedy režisér nakonec rozhodne pro cokoli, je vidět, že si s výběrem svého posledního filmu dává skutečně záležet a že se nehodlá spokojit s ničím menším než naprostou genialitou. Držíme palce, už nás ale příště takhle nenapínej, Quentine!

Anketa:
Mrzí tě, že film The Movie Critic nakonec nevznikne?
Ne, Tarantinův poslední film musí být něco epického.
Jo, těšil jsem se na další dobovou jízdu jako Tenkrát v Hollywoodu...
Ať točí, co chce, v kině budu sedět tak či tak.
Ne, Tarantinův poslední film musí být něco epického.
49 %
498 Hlasů
Jo, těšil jsem se na další dobovou jízdu jako Tenkrát v Hollywoodu...
15 %
149 Hlasů
Ať točí, co chce, v kině budu sedět tak či tak.
37 %
373 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse