Dvojice umučila a uvařila muže! Znalkyně: Nebezpeční ale nejsou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Dvojice umučila a uvařila muže! Znalkyně: Nebezpeční ale nejsou

Krajský soud v Hradci Králové projednává případ brutální vraždy z Pohodlí na Svitavsku.
Krajský soud v Hradci Králové projednává případ brutální vraždy z Pohodlí na Svitavsku.  (Blesk.cz/ Jitka Pecharová)

Šanci dostat se ještě někdy ven z basy mají aktéři mučení a uvaření muže (†28) v Pohodlí na Svitavsku Pavel J. (36) a Alexandr G. (31). Podle znaleckých posudků se už těžko napraví. Nebezpeční ale nejsou.

Z výpovědi psycholožky a psychiatričky u soudu, který případ řeší, vyplynulo, že muži mají disociální poruchu, slabě průměrný intelekt, jsou nezodpovědní a bezohlední, nezvládají emoce a jsou agresivní. K Pavlu J. znalkyně dále uvedly, že má sklony vše řídit a u druhého zjistily závislost na pití a drogách. „Jejich pobyt na svobodě není nebezpečný. Možnosti resocializace jsou ale velmi malé,“ shodly se u obou mužů. Léčbu ani u jednoho nenavrhovaly.

Dvojice předloni v létě unesla a utýrala muže za to, že z bydliště Pavla J. v Pohodlí ukradl mariuhanu a peníze. Polonahého a svázaného jej ve sklepě bili a zraňovali různými nástroji, hlavně křovinořezem. Když zjistili, že nežije, v sudu ho uvařili. Tkáně rozvezli po poli, kosti a osobní věci spálili. Úmysl vraždit ale oba muži odmítli a Pavel J. přiznal jen únos. Hrozí jim výjimečné tresty.



Přečtěte si
bella.
18. 4. 2024 • 19:53

Umučit tak trýznivě a nejsou nebezpeční ?
Hm, hm .....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.