Velký horoskop na květen: Vodnáři budou šťastní, Střelci náladoví

AURA: Měsíční horoskop na květen 2024

Co vám předpovídají hvězdy na pátý měsíc roku? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Koho čeká měsíc plný práce a povinností, kdo bude řešit vztahy a kdo si bude užívat zábavu a cestování? Přečtěte si velký horoskop na květen 2024.

Blíží se nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

V partnerství jste sice v pohodě a máte partnera pod kontrolou, ale nejste i vy ti, kdo plní jeho přání, aniž byste to chtěli? V květnu, měsíci lásky, se vše ukáže tak, jak to je doopravdy, a možná budete překvapeni, jak vypadá vaše partnerství.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Berana.

Býk

Na začátku května vás čeká jedno setkání za druhým a opravdu budete mít spoustu práce. Nebudete mít nikde stání, stále budete někde pobíhat a něco řešit. Koncem měsíce května přijde nová nabídka na práci, kterou možná hned odmítnete.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Býka.

Blíženci

Nevíte, zda si můžete dovolit odjet v letních měsících na finančně náročnou dovolenou, máte obavy, že vám na to letos nezbydou peníze. Vaše obavy jsou ale úplně zbytečné, víte, že to zvládáte každý rok a každý rok si děláte stejné starosti. Dovolenou si objednejte a užijte si ji i s vaším zamilovaným partnerem.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Blížence.

Rak

V květnu do sebe vše zapadá a vy konečně uzavřete minulost a posunete se dál. Osud vám přináší velké změny. I když jste nedávno odpočívali, naplánujte si znovu na konec měsíce odpočinek, budete to potřebovat, i když si to teď nemyslíte. Věřte, že jedině tak budete produktivní.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Raka.

Lev

Už od začátku měsíce vás čeká plno tajemství. V druhé půlce měsíce si budete užívat sexu a také velké lásky. Můžete s partnerem začít znovu nebo potkáte někoho nového. Koncem měsíce se může stát, že vám nadřízený něco nabídne, ale vzápětí to vezme zpět. Trochu z toho budete zmatení, ale ty překážky překonáte.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Lva.

Panna

Začátkem měsíce se budete cítit osamoceně, ale nebude se vám to vůbec chtít řešit, protože by to pro vás byla práce. Náhle přijde setkání, které bude plné lásky, ale ten druhý člověk se bude od vztahu s vámi odrazovat nebo ho bude odrazovat někdo jiný. Každopádně vy budete toužit po novém vztahu.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Pannu.

Váhy

V květnu vás tak nějak bude provázet stále pocit samoty a to, že jste na vše sami. Budete se tím zbytečně trápit, vše se může změnit z minuty na minutu, ale vy musíte chtít k sobě někoho pustit. Pozor! Samota je návyková a vy jste si na to už zvykli. Změňte svůj přístup a změní se vám život.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Váhy.

Štír

Začátkem května budete překonávat překážky a někdo vás bude odrazovat od určitých věcí. Vám se nebude chtít vůbec nic řešit, budete totiž hodně unavení. Nakonec nic řešit nebudete a vše prostě necháte plynout. Zrušíte i setkání, na které jste měli jít. V půlce měsíce zažijete ztráty a také se kvůli tomu pohádáte. Koncem měsíce se budete cítit osamoceně a pak přijde láska.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Štíra.

Střelec

V květnu to budete mít náročnější, ale v půlce měsíce přijde zlom a vše se urychlí a vy se stanete partnery na plný úvazek. Koncem měsíce přijdou akce a také konflikty, ale i skvělý sex. V práci budete hodně proměnliví a budete mít výkyvy nálad, pozor si dejte na hádky s kolegy.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Střelce.

Kozoroh

Začátek měsíce bude velmi pracovně hektický, budete mít pocit, že se na vás práce valí ze všech stran. Učí vás to, abyste se konečně naučili říkat jasné ne. Na konci měsíce přijde úžasný sex a jistota, získáte všechno, co jste si už dlouhou dobu přáli.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Kozoroha.

Vodnář

Od začátku měsíce vás čeká mnoho aktivit a schůzek. V druhé půlce měsíce můžete zažít i pocit beznaděje, ale nebude to trvat dlouho a vrátíte se k něčemu z minulosti a tím se uklidníte. Pak se vrhnete do práce s novou vervou. Koncem měsíce budete unavení, ale velice šťastní.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Vodnáře.

Ryby

Začátkem měsíce budete řešit nějaké přesuny, dostanete totiž zprávu týkající se uzavření nějakých záležitostí a pošle vám ji dominantní muž. Vše se zlepší a vy budete plni naděje a radosti ze života. Bude se vám prostě dařit. Koncem měsíce můžete potkat někoho nového a začít vztah, ale znamená to i přestat tolik cestovat. Koncem měsíce zažijete kritiku, ale uzavřete minulost a necháte to být.

Přečtěte si podrobný horoskop na květen pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.