Hlavní obsah

Poslední šance přihlásit psího mazlíčka do soutěže Zlatá packa právě teď!

Foto: Chutima Chaochaiya, Shutterstock.com

Foto: Chutima Chaochaiya, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě stále máte šanci se zapojit se svým psím mazlíčkem do soutěže Zlatá packa, která oslavuje naše milované čtyřnohé přátele. Ale neotálejte, v pátek 19. dubna ve 13:00 možnost přihlášení končí! A poté, od 19. do 30. dubna, můžete hlasovat pro svého favorita a tím zároveň pomoci nadaci Psí naděje.

Článek

Máte poslední šanci se zapojit se svým psím mazlíčkem do soutěže Zlatá packa, která oslavuje naše milované čtyřnohé přátele. Už zítra končí možnost přihlášení, ale ještě stále je čas! A od 19. do 30. dubna můžete hlasovat pro svého favorita a pomoci tím nejen vybranému pejskovi, ale i psím dobročinným organizacím.

Pro mnoho z nás je pes členem rodiny, kamarádem a věrným společníkem. A právě proto vznikla soutěž Zlatá packa, která hledá psa roku 2024. Neváhejte a zapojte se! Nejenže se pochlubíte svým mazlíčkem, ale uděláte zároveň dobrý skutek pro psy z útulků, kteří zatím nemají štěstí na láskyplný domov.

Přihlašovací kolo končí v pátek 19. dubna ve 13:00, takže neotálejte a pošlete nám fotografii svého psa s popiskem, který může přispět k jeho úspěchu. Poté od 19. do 30. dubna můžete hlasovat pro svého favorita a pomoci mu vyhrát skvělé ceny! Po uzavření přihlašovacího kola už není možné přidat dalšího soutěžícího.

Foto: kobkik, Shutterstock.com

Máte doma psího kamaráda? Ještě ho můžete přihlásit do soutěže Zlatá packaFoto: kobkik, Shutterstock.com

O co se hraje

  • Výhra za první místo: poukaz v hodnotě 5 000 Kč do Planeo Elektro, psí vodítko Seznam.cz, rozhovor s vítězem na webu Proženy.cz a památeční diplom
  • Výhra za druhé místo: poukaz v hodnotě 3 000 Kč do Planeo Elektro, psí vodítko Seznam.cz a památeční diplom
  • Výhra za třetí místo: poukaz v hodnotě 2 000 Kč do Planeo Elektro, psí vodítko Seznam.cz a památeční diplom

Za každý hlas věnuje Seznam jeden gram granulí nadačnímu fondu Psí naděje. Tato organizace se stará o pejsky po celém Česku, poskytuje jim péči a domovy, kde jsou milováni a chráněni.

Tak neváhejte a přidejte se ještě do naší soutěže! Přihlaste svého pejska a dejte mu šanci ukázat se světu. A pokud prostě milujete psy, hlasujte pro svého favorita. Vaše podpora může zlepšit život mnoha němých tváří.

Načítám