Celebrity

18. dubna 2024 06:00

Kisa Císařová

Victorii Beckham je padesát. Buď hrdá na to, co jsi dokázala, vzkázal jí manžel

Victoria Beckham slaví padesátku

I přes drobná zaškobrtnutí jsou Victoria (50) a David (48) Beckhamovi považováni za jeden z nejstabilnějších a nejhezčích párů světového showbyznysu. Milující manžel vytvořil své ženě dojemné video složené z fotek a nejrůznějších soukromých i veřejných záběrů slavné rodiny. Přidal také srdceryvné a velmi osobní vyznání.

„Všechno nejlepší k narozeninám mé krásné ženě! U příležitosti svých narozenin by ses měla ohlédnout a být hrdá na to, co jsi dokázala, čeho jsi dosáhla a co jsi vybudovala,“ začal něžně narozeninové online přání směrem ke své ženě David Beckham. „Jsi Posh Spice, byznysmenka, a samozřejmě ses provdala za anglického kapitána,“ odlehčil situaci jeden z nejúspěšnějších fotbalistů v historii planety. „Nicméně tvůj největší úspěch jsou tvé děti. Vedeš je, miluješ je a učíš je. Ony milují tebe tak moc, že to ani nejde vyjádřit slovy. Všichni tě moc milujeme. Přeju ti speciální den, zasloužíš si všechno nejlepší. Padesátiletá a fit,“ vysekl manželce poklonu David Beckham.

Láskyplný rýpaneček

Ovšem to zásadní mělo teprve přijít. „A jsem upřímný,“ zakončil David svou gratulaci, což nemuselo na první pohled působit nijak zásadně. Byl to ale odkaz na dokument o slavném manželském páru, ve kterém Victoria nebyla zcela upřímná ohledně finančních prostředků, jakými disponovali rodiče budoucí hvězdy, když byla malá. David v dokumentu zasáhl do Victoriiny výpovědi na kameru a vyzval ji, aby upřímně odpověděla na otázku, jakým autem ji otec vozil do školy a že to byl luxusní Rolls Royce. Dojemnou koláž z fotek i videí Victoria nenechala bez povšimnutí. „Miluji vás všechny strašně moc,“ reagovala Victoria pod Davidovým příspěvkem na jeho instagramovém účtu a ke svému komentáři přidala sedm červených srdíček.

Kořeněné začátky

Dnes má tuhle čtyřnásobnou matku synů Brooklyna, Romea a Cruze a dcery Harper většina fanoušků zafixovanou jako módní ikonu a návrhářku. Ti, kteří ji ale začali registrovat ještě před příchodem nového milénia, dobře vědí, že oslavenkyně do showbyznysu vstoupila coby zpěvačka. Bylo to v roce 1996, když hudební uskupení Spice Girls pustilo do světa videoklip k písni Wannabe.

Victorii, tehdy přezdívanou Posh Spice, proslavilo precizně střižené mikádo, štíhlé nohy, které ráda ukazovala v minisukních, a jehlové podpatky, jež nesundávala snad za žádných okolností. Společně s Emmou, Mel B, Mel C a Geri dokázaly svými písničkami a heslem „girl power“ dobýt svět. I přes svou poměrně krátkou existenci drží Spice Girls titul nejlépe prodávané dívčí skupiny všech dob, alespoň podle BBC.

Sdílejte článek
Štítky narozeniny manželé David Beckham Spice Girls přání Victoria Beckhamová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.