Nesmrtelná červená rtěnka: Žhavý trend roku 2024 a stálá obyvatelka všech kosmetických taštiček bude slušet i vám

Červená rtěnka: Trend roku 2024 a stálá obyvatelka všech kosmetických taštiček sluší všem
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/ koláž Lifee
Dlouhotrvající rtěnka Rimmel, odstín Alarm, 60 Kč.Červená rtěnka  Rouge Pur Couture, Yves Saint Lautrent, odstín Rouge Eros, 850 Kč.Matná rtěnka Macximal Silky Matte Lipstick, Mac Cosmetics, 685 Kč.Matná pudrová rtěnka Shiseido Modernmatte Powder Lipstick, odstín Night Life, 680 Kč.+ 16 fotek+ 17 fotek

Perfektně nalíčené červené rty, to je trend roku 2024, který ovšem jen tak nezestárne. Nosily je elegantní a dokonale upravené krasavice na začátku minulého století a stejně úspěšné jsou rudé odstíny rtěnky i dnes. Sluší totiž bez rozdílu všem a navíc prý vyvolávají pocity touhy i žádostivosti. A to stojí alespoň za vyzkoušení!

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 18. 04. 2024 08:00

I letos patří k nejopěvovanějším odstínům líčení rtů červené rtěnky v mnoha podobách, vyplatí se ale mít ve své kosmetické výbavě svůj osvědčený a ozkoušený odstín klasické rudé s libovolným podtónem vpodstatě kdykoliv. Zaručujeme vám, že z módy nikdy nevyjde.


Dokonalý odstín, který sluší všem

Doslova instantní efekt žádoucího vzhledu dodá správně červená rtěnka jakémukoliv typu rtů. Rok 2024 ale navíc přináší trend posedlý červeným líčením i v dalších ohledech, a do takového konceptu rudá rtěnka perfektně zapadá.

Červené líčení ji hitem roku 2024

Všestrannost červené palety je v trendech líčení pro rok 2024 opravdu velmi silným faktorem, její potenciál tak můžete ocenit i na jindy netradičních pozicích, v roli očních stínů či linek nebo výrazné a řádně přiznané tvářenky. A zapomenout nesmíme ani na univerzální a snad všemi milované rudé odstíny laků na nehty, které jsou považovány za esenci vzrušující elegance a dokonalou tečku většiny stylů.

Alespoň jednu potřebuje každá žena

Do takové trendy sestavy pak rudé odstíny rtěnky zapadají ještě mnohem snadněji a cestu si k nim tak najdou i jejich dříve zaryté odpůrkyně. Kdo by totiž netoužil po dokonale vzrušujícím, přitom tak elegantním a upraveném vzhledu?

Na výběr trendy i nadčasových rudých rtěnek ve všech cenových relacích se můžete podívat do galerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články