Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek vznikl v rámci mediální spolupráce se společností OKTAGON.
18. dubna 2024 9:00
Čas čtení 1:21

Shem Rock: „Tohle není hra, já se tě snažím zabít.“ Kontroverzní zápasník varuje svého oponenta před Oktagonem 56

SPORT
Uložit Uložené

Zápas si vychutnáš už v sobotu 20. dubna.

Po zrušeném listopadovém zápase vyzýval jednoho potencionálního protivníka za druhým. Shem Rock (9:1:1) oslovil téměř celou lehkou divizi OKTAGON MMA, ale do klece s ním kvůli jeho kontroverzní povaze stejně nechtěl nikdo vstoupit. Nakonec se ale o slovo sám přihlásil nováček pod žluto-černou vlajkou Stefano Catacoli (7:1), který se Shemu Rockovi postaví tváří v tvář 20. dubna na OKTAGON 56.

25letý britský zápasník se zdokonaluje pod vedením Brada Picketta. Uznávaný kouč zná oponenta svého svěřence velice dobře. Oba totiž zastávali role trenérů v anglicko-irském vydání reality show OKTAGON Výzva. „Určitě mu říká vše o mých schopnostech, takže vím, že mě budou brát vážně. Nikdy nezápasil s někým, jako jsem já. Trénuji s prvotřídními atlety. Zabijáky se to tady jen hemží. Laťka je opravdu vysoko,“ nepochybuje o svých kvalitách sebevědomý Shem Rock.

Oproti němu se Stefano Catacoli, který je šampionem organizace FightStar Championship, ukázal česko-slovenským fanouškům ve výborném světle. V Ostravě zdolal po jednomyslném rozhodnutí tamního miláčka a zkušeného matadora Jana Širokého (13:17). Nyní je připraven dokázat, že patří mezi elitu váhové kategorie. „Je přeceňovaný a já to lidem dokážu. Tenhle kluk rád vypráví nesmysly, takže ho umlčíme. Je to největší zápas mé kariéry. Mnoho lidí zjistí, kdo jsem,“ říká namotivovaně Stefano Catacoli.

Oba zápasníky spojuje fakt, že v dosavadní kariéře zaváhali jen jedinkrát. Proto se mohou pyšnit slibným skóre. Nikdo si přece nechce svoji příznivou vizitku pohoršit. „Myslím, že v jeho stylu je pár trhlin, které dokážeme využít. Mám speciální motivaci, protože pokud zvítězím, změní se mi život,“ uvědomuje si reprezentant Great Britain Top Team, který je domovem známých jmen, jako je například Nathaniel Wood (19:6) či Marc Diakiese (17:7).

Shem Rock má na kontě devět vítězství, přičemž všechny soupeře ukončil před časovým limitem. Dva knokautoval, dalších sedm donutil odklepat. Obdobný plán má s nejbližším oponentem, kterého jako hrozbu nebere. „Je to amatér. V prvním kole ho buď knokautuji, nebo uškrtím. Zjistí, že tohle není žádná hra, já se ho snažím zabít. A pokud se ho nepokusí zachránit rozhodčí, já se nezastavím. Zmaluji mu tvář,“ varuje Shem Rock osobitě.

PPV a vstupenky
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
Post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)
Domů
Sdílet
Diskuse