Manžel Heleny Vondráčkové ukázal dárek, který dostal od zpěvačky: Vozidlo, které nemá každý a dostalo přezdívku Cirkus Humberto

Helena Vondráčková s manželem
Helena Vondráčková s manželem
Foto: Se svolením Heleny Vondráčkové / Foto s vědomím Františka Jiráska
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 18. 4. 2024

Zpěvačka Helena Vondráčková dala svému manželovi netradiční dárek k 65. narozeninám. Luxusní vůz značky Hummer, který pořídila umělkyně Martinovi Michalovi již v loňském roce, nechala nyní upravit. "Dneska ho přivezli, měl jsem obrovskou radost, je to takový můj mazlík," prozradil pro ŽivotvČesku.cz manžel a manažer legendární umělkyně. Ta ale přiznala, že by si upravený vůz netroufla řídit. "Říkám mu Cirkus Humberto, je hodně široký a já bych se bála s ním vyjet na silnici," uvedla Helena Vondráčková k daru pro svého manžela.

Helena Vondráčková dělá svým blízkým radost velmi ráda. To dokazuje i fakt, že svému manželovi Martinovi věnovala vůz offroad řadící se do vyšší cenové kategorie. Hummer H2 pořídila zpěvačka již v loňském roce a nyní ho nechala takzvaně vytunit. "Helenka mi ho koupila už loni a nyní jsme ho nechali upravit, jsem z toho nadšený, dneska ho přivezli," sdělil redakci ŽivotvČesku.cz s radostí v hlase manžel a manažer populární umělkyně.

Že je to čistě dárek pro manžela, dokazují i slova samotné zpěvačky, která přiznala, že řídit takového »mazlíka« zřejmě nebude.

"Já mu říkám Cirkus Humberto, je teď tak široký, že se mi zdá, že se kromě nás už nikdo nevejde na silnici. Jsem vášnivá a troufám si říct dobrá řidička, ale řídit tento »tank« asi nebudu," prozradila pro ŽivotvČesku.cz hvězda populární hudby s tím, že nebylo úplně jednoduché takové auto vybrat. Oproti výběru běžného auta šlo prý o složitější událost.

"Chtěla jsem mu ale udělat radost, takže se to zvládlo, mám radost, že Martin je spokojený," dodala sympatická zpěvačka, jež raději zůstane u řízení osobního automobilu běžných rozměrů.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.