Již po narození byla terčem pozornosti. Neuvěříte, jak nejkrásnější dvojčata světa vypadají dnes

Fotografie: Glow / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Už od malička byly tyto holčičky obdivovány pro svoji nebývalou krásu. V sedmi letech začaly s modelingem. Dnes mají vlastní značku oblečení a vydělaly jmění.

Před několika lety zaujala tato dvojčata díky své kráse sociální sítě. Rozkošné blondýnky s modrýma očima tak brzy začaly být přezdívány jako nejkrásnější dvojčata na světě. Jak uvedl deník Newly, s modelingem začaly v sedmi letech a od té doby ušly kus cesty. Mají vlastní kolekce oblečení a fotí pro nejznámější módní značky. Jejich rodiče si však hlídají, aby dcery neopomíjely žít i obyčejný život, hrát si s kamarády a věnovat se oblíbeným koníčkům.

Svou krásou uchvacovaly už od narození

Tyto kouzelné holčičky se narodily 7. července 2010 v Orange County v Kalifornii. Už od narození uchvacovaly všechny svojí krásou. Maminka Jaqi je už v půl roce přihlásila do modelingové agentury. Pak si však uvědomila, že nechce, aby její děti tak brzy vyrůstaly v záři reflektorů, a z modelingové agentury je zase stáhla. Ovšem ne nadlouho. Dvojčata totiž rostla do stále větší krásy.

Navíc se ukázalo, že holčičky se opravdu rády předvádí a focení je baví. V sedmi letech tak Ava Marie a Leah Rose Clementsovy začaly pracovat jako dětské modelky. Rodiče jim založili jejich účet na Instagramu a brzy se o holčičkách začalo mluvit jako o nejkrásnějších dvojčatech na světě. Dělaly kampaně pro slavné módní značky, Nike, Reeves, Mattel nebo Disney, zmiňuje deník Briefly. Také se objevovaly na obálkách velkých módních časopisů, jako je Harper’s Fashion.

narozené dítě

Lékaři požádali manželský pár, aby se s novorozenětem rozloučil. To, co se stalo za 15 sekund, nikdo nečekal

Rodiče si chtěli být jisti, že je modeling bude bavit

Jejich rodiče se však chtěli ujistit, že dívky budou žít také běžný život a modelingu se tak nevěnují zcela na plný úvazek. Měla jsem z toho obavy, ale rychle se přizpůsobily a velmi si to užily. Než jsem učinila toto rozhodnutí, plně jsem komunikovala se svými dcerami a ty byly velmi ochotné jít na pódium, aby se ukázaly!“ citoval matku web AllAboutTop10.

Dnes je dívkám už 13 let a práce kolem modelingu je nesmírně baví. Mají i vlastní kolekci oblečení a kosmetiky. Na Instagramu, který jejich matka spravuje, mají přes 2 miliony sledujících. Jejich jmění se odhaduje na téměř 19 milionů korun. Na SvětěKreativity se můžete podívat také na to, jak další úspěšná dvojčata předvedla dechberoucí krasobruslařské vystoupení.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*