Lékař budoucí rodiče před snímkem z ultrazvuku důrazně varoval. To, co viděli, jim nahnalo husí kůži

Fotografie: Depositphotos

Rodiče se podělili o fotografii jejich nenarozeného syna. Ten totiž připomíná mimozemskou bytost. V první chvíli jim ztuhla krev v žilách, když ho viděli.

Většina rodičů se na příchod svého potomka nesmírně těší. Rozhodně si tak nenechají ujít příležitost a pořídí si i snímek miminka, které je ještě v bříšku. Jak informoval deník Newly, tito rodiče však byli v opravdovém šoku, když viděli, jak jejich miminko vypadá. Radiolog je sice upozornil, aby se připravili na něco nezvyklého, ani to však nezabránilo, aby se v první chvíli nevyděsili k smrti.

Těhotenství neprobíhalo podle představ

Mladá maminka Lauren čekala už své třetí dítě. Tentokrát však těhotenství neprobíhalo úplně podle plánu. Jak uvedl web LittleThings, u jejího chlapečka měli totiž lékaři podezření na hromadění tekutiny v mozku a matce také hrozila preeklampsie. Lauren tak musela podstoupit vyšetření, aby se lékaři mohli dozvědět více o možných rizicích, která miminku hrozí.

Součásti série vyšetření byl i sken mozku nenarozeného miminka pomocí magnetické rezonance. Zobrazení tímto přístrojem vypadá poněkud jinak, než co jsou maminky zvyklé vidět na běžném ultrazvuku. I přesto, že je radiolog upozornil na to, aby se připravili na poněkud zvláštní typ snímku, ani ve snu je nenapadlo, co skutečně uvidí.

Tento jev viděli lékaři poprvé v životě. Dvojčata po porodu způsobila chaos v celé nemocnici

Snímek zveřejnili až po synově narození

Hlava jejich nenarozeného syna totiž vypadala opravdu mimozemsky. Rodiče stáli nad těmito snímky a na delší chvíli opravdu zamrzli v hrůzném šoku. Pak se však oba začali upřímně smát. Tohle se jen tak nevidí. Na hlavě miminka je totiž vidět obě mozkové polokoule a jeho oční bulvy vystupují z obrázku a působí opravdu hrůzostrašně.

Malý Lucas se naštěstí narodil zdravý. Na svůj pobyt v bříšku má však doživotní památku. Lauren se tuto bizarní fotografii odvážila zveřejnit až ve chvíli, kdy se její chlapeček narodil – a mimozemšťana ze snímku nepřipomíná ani náhodou. Na SvětěKreativity už jsme psali, že fotky z ultrazvuku jsou někdy opravdu bizarní. Podívejte se na miminko, které vypadá jako skřítek z Harryho Pottera.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*