Celebrity

18. dubna 2024 11:45

Eliška Reiglová

Gabriela Lašková prozradila pohlaví miminka. Do rodiny přivítá třetího chlapečka

Moderátorka Gabriela Lašková (34) má už dva syny, prvorozeného Benedikta a mladšího Vincenta. Mnozí si tak mysleli, že třetí miminko, které nyní čeká, už musí být holčička. A brzy trojnásobná maminka nyní odhalila pravdu velmi originálním způsobem.

Šestiletý Benedikt a tříletý Vincent jsou pro Gabrielu Laškovou největší životní radostí. Moderátorce se zanedlouho narodí třetí dítě, a rodinka se tak rozroste o dalšího člena. Nyní nadešel čas podělit se o to, jakého pohlaví miminko bude. A celá rodina to udělala vskutku originálně – natočili video, na němž se střídá růžové pozadí s modrým.

„Už vás nebudeme napínat, bude to kluk. A my si ho moc přáli, protože děláme úžasné kluky. Chlapečku náš, kdybys jen věděl, jak moc se na tebe těšíme,“ napsala budoucí trojnásobná maminka k příspěvku na Instagramu, na němž s manželem a syny vypadají všichni šťastně.

Čtěte také: Gabriela Lašková promluvila o bolestné ztrátě. Druhé těhotenství napoprvé nevyšlo

„Mít tři kluky bude mazec, ale bude to taky naprosto, naprosto boží. Kluci se brášky nemohou dočkat a všem se chlubí, že budou tři bratři. Tak tfuj tfuj tfuj, ať jsme brzy všichni spolu,“ dodala moderátorka, která se třetím těhotenstvím poprvé pochlubila v únoru letošního roku a bříško už jí krásně roste.

Podívejte se na song, který Lašková nazpívala s Pokáčem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.