Pro děti je zpěvačka Ewa Farna Fajna. Za přejmenování mohou rovnátka, prozradila

Ewa Fajna a ten sympatickej herec - Inkognito S4 (14)

Věřte nevěřte, česká zlatá slavice roku 2023 Ewa Farna za všechny své profesní úspěchy vděčí rovnátkům. Tak to alespoň vidí Libor Bouček v zábavné show. Podívejte se v exkluzivní ukázce v úvodu, jak na to oblíbený moderátor přišel.

Pravidelní diváci zábavné show si jistě všimli, že jsou v ní kromě profesí hostů Libora Boučka často odhalovány i pozoruhodnosti ze soukromých životů panelistů či VIP hostů. V tom dalším tomu nebude jinak.

Česko-polská zpěvačka Ewa Farna už se v show jednou představila, a to jako VIP host. Tentokrát si ale po boku Jakuba Prachaře, Ondřeje Brzobohatého a Petra Švancary vyzkoušela pozici hádajícího. Jak už je tradicí, uvedla se citací na tabulce: „Ewa Fajna, říkají děti,“ stálo na ní napsáno. Co to znamená, vysvětlila oblíbená česká slavice záhy.

Ve 12 letech prý dostala na zuby svá první rovnátka, a když se jí paní doktorka zeptala na jméno, odpověděla, že je Ewa Fajna. „Takže to se říká podle tebe – Je to take fajne,“ rýpnul si Ondřej Brzobohatý a moderátor Libor Bouček navázal dalším dotazem. „A s tímhle ‚doubrý den‘ si natočila ty první hity, jo?“ šišlal na Ewu, která žert rozvinula a vysvětlila mu, že šišlání tenkrát vůbec nevadilo, protože si publikum myslelo, že zpívá polsky. „A takhle vznikla celá ta image,“ konstatoval ještě ke vtipu s rovnátky Ewy Farne Bouček, načež byl opraven Jakubem Prachařem, že „to nebyly rovnátka, ale jofnátka“.

Věděli jste, že Jakuba Prachaře dobíhá věk? Kromě víček mám povislé i jiné věci, žertoval

Déletrvající zájem moderátora o Ewu začal po chvíli už lehce vadit jejímu kolegovi z panelu Petrovi Švancarovi, který chtěl také dostat prostor. Empatický Libor Bouček jeho lehkou výčitku nenechal bez povšimnutí a spravedlivě dal slovo i jemu.

Čtěte také: Libor Bouček o synovi: Profese moderátora by byla ideální, teď ale chce být závodníkem

„Vím, čím se živí Ewa, to je zpěvačka. Ondřej je hudební skladatel. Kuba je herec. A ty teď vlastně seš povoláním co?“ optal se bývalého fotbalisty Bouček a na odpověď nemusel dlouho čekat. „Čisté brněnské hochštapler,“ vypálil na něj Švancara s humorem sobě vlastním v show Inkognito, kterou uvidíte ve čtvrtek večer na Primě nebo na prima+. Jako VIP host do studia tentokrát zavítal Adam Mišík. Jak napovídá sestřih hned v úvodu článku, také on se o sobě dozví zajímavé věci, než bude jeho identita odhalena.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.