Podvodník Márty nezahálí. Už plánuje další svatbu

Marné varování – ZOO (192)

Martin Preiss se jako lhář Márty dlouho nerozpakoval, a jen co ho propustili z vazby, zamířil rovnou do zoologické zahrady. Když neuspěl u Sabiny Laurinové coby Alice, zkusil to u jiné bohaté dámy. A je to znovu trefa do černého. Bláhová blondýnka ho obdivuje a plně mu věří, dokonce zajde za Sid a Julií v podání Michaely Pecháčkové a Jany Bernáškové a zhurta na ně spustí. Není divu, že s nabídkou sňatku nadšeně souhlasí. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Myslel si, že má bezstarostnou budoucnost po boku zámožné ženy v kapse. Jenže svatbu Mártyho a Alice narušil policista Břéťa, který si protřelého lumpa odvedl s sebou na stanici. I když se Sid dlouho snažila mamince otevřít oči, vše bylo marné. Přesvědčil ji až zásah kriminálky a nezvratný důkaz. Jedna z podvedených totiž donesla prsten, kvůli němuž Márty Alici přepadl a coby neznámý zloděj ji drsně okradl.

Bohatá vdova se z nezáviděníhodné životní situace pomalu oklepává a nerada přiznává, že má Márty její kreditní kartu a z účtu vybral sto tisíc. Haďák si ho proto najde a požaduje, aby vše okamžitě vrátil. Při té příležitosti se setká s jeho další obětí. Ošetřovatel hadů to nemůže nechat jen tak a v dalším díle seriálu ZOO, na nějž se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, ji varuje. „Nevím, co všechno vám tenhle člověk nakecal, ale nevěřte mu ani slovo. Je to sňatkový podvodník, který před vámi obral už spoustu ženských. Nenechte se napálit,“ nabádá ji k opatrnosti. Bohužel je to úplně zbytečné.

Nejenže mu zazobaná panička nadále bezmezně důvěřuje, dokonce zajde do zoologické zahrady a rozčíleně se obuje do Sid a Julie, jejíž kamarádku Márty obral o čtvrt milionu. „Přišla jsem vám říct, abyste mu daly pokoj. Zásadně nesouhlasím s tím, jak se k němu chováte,“ pustí se do nich. Hádka se natolik vyostří, že naštvanou dámu musí ze zázemí vyvést Franta Kolman.

Čtěte také: Podvodníci v Česku mají novou metodu, jak obrat občany o peníze. Vydávají se za úředníky

Márty je holt profík každým coulem a s ženami to umí na výbornou. Během chvilky dokáže svou aktuální kořist zmanipulovat natolik, že mu vlastně sama svatbu nabídne a s žádostí o ruku nadšeně souhlasí. Podívejte se sami, jak obratně to udělá.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.