Raiffeisen – Leasing získal ocenění Tichá firma

Společnost Raiffeisen – Leasing byla pro svou dlouholetou podporu neziskové organizace Tichý svět – chráněná pracoviště odměněná oceněním Tichá firma. Neziskové organizaci propojující světy slyšících a neslyšících již řadu let pomáhá koupí výrobků, jejichž výtěžek se vrací zpět do chodu organizace. 

Nezisková organizace Tichý svět se věnuje osobám se sluchovým postižením, kterým poskytuje všestrannou podporu v podobě sociálních služeb, které jim ulehčují začlenění do společnosti. Každoročně uděluje také ocenění Tichá firma jako výraz poděkování a uznání za vytváření bezbariérového prostředí pro neslyšící spoluobčany. 

Titul Tichá firma nově získala společnost Raiffeisen – Leasing, která již řadu let nechává v chráněných pracovištích Tichého světa vyrobit netradiční diáře. Finanční prostředky získané z prodeje putují nejen zaměstnancům, kteří kalendáře vytvořili, ale i do dalšího rozvoje služeb a projektů na podporu neslyšících v celé organizaci. 

Ocenění z rukou ředitelky Tichého světa paní Marie Horákové a ředitele chráněných pracovišť Jiřího Ullricha převzala paní Jana Blažková, marketingová manažerka Raiffeisen – Leasing. „Diáře jsou ideální příležitostí, jak podpořit neslyšící a současně získat unikátní dárek z recyklovaných materiálů pro naše klienty, obchodní partnery i zaměstnance,“ osvětluje smysluplnost podpory Jana Blažková.  

Společnost Raiffeisen – Leasing, s.r.o., je univerzální leasingová společnost, která poskytuje komplexní nabídku finančních produktů určených pro financování nemovitostí i movitých předmětů, zejména osobních i nákladních vozů, strojů, zařízení, technologií, transportní, zdravotnické nebo zemědělské techniky, ale také lokomotiv, vagonů či letadel. Finance poskytuje prostřednictvím leasingu či úvěru, v případě firemních flotil zajišťuje také operativní leasing s širokou škálou služeb. Dlouhodobě patří mezi lídry leasingového financování nemovitostí na českém trhu. Raiffeisen – Leasing je součástí rakouské skupiny Raiffeisen a v České republice působí již od roku 1994. Je členem České leasingové a finanční asociace (ČLFA). Více informací naleznete na www.rl.cz.