Hlavní obsah
Lidé a společnost

Hvězda Zlaté labutě odešla od partnera, i když ho hluboce milovala. Nemohla jinak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Herečka Hana Kusnjerová, která momentálně září v seriálu Zlatá labuť, neměla v životě na růžích ustláno. A ačkoliv její těžkosti se od bojů vedoucí Valerie přeci jen liší, jsou chvíle, kdy hledá sílu jen těžko. Proč vzdala nadějný partnerský vztah?

Článek

Psychické problémy herečce Haně Kusnjerové ztěžují život už dva roky. „Panická porucha mi do života zasáhla tak radikálně, že by mi přišlo povrchní a až absurdní tuto skutečnost nekomunikovat, nebo dokonce tvrdit, že jí netrpím. Víte, občas se setkám s reakcí, že je skvělé, že jsem do nočních hodin venku, nepiju, ale bavím se. A já na to mám takové přirovnání – i když bude někomu připadat příliš. Osobně tuto poruchu vnímám tak, jako by člověk přišel o obě nohy a nemohl by tak vůbec nic. Pak mu dají protézy a on se učí znovu chodit,řekla upřímně.

Foto: se souhlasem TV Nova

Herečka Hana Kusnjerová s Pavlem Řezníčkem

Někdy láska nestačí…

Všechno začalo, když odcházela od svého tehdejšího partnera, se kterým má dceru Elišku. „Procházela jsem intenzivní osobní krizí a došla k závěru, že ho musím opustit,“ překvapila svým rozhodnutím.

Přitom se vášnivě milovali a bylo to pro ni velmi bolestivé. Nakonec skončila na terapiích a dceru mají dnes s partnerem ve střídavé péči. Právě díky ní herečka ze Zlaté labutě přirozeně udržuje denní režim, který je pro ni vzhledem k panickým atakám velmi důležitý - udělá snídani, oběd, jdou na procházku, hrají si a pak v devět ulehají do postele.

Má parťáka, a to jí pomáhá. Když jí má u sebe, všechno zvládá lépe. Ve dnech, kdy je Eliška u otce, se ale opravdu trápí. Nepomohla by nová láska, aby se necítila tak sama? V seriálu by si jistě nějakého toho fešáka vybrala! Ačkoliv Pavel Řezníček, se kterým se ve Zlaté labuti vídá vůbec nejvíce, je pověstný samotář, a tam to asi neklapne…

Zdroj: iDNES.cz, expres.cz, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz