Napadení v autoservisu v pražských Řepích: I přes resuscitaci zemřel jeden člověk

Policisté zasahují v autoservisu v pražských Řepích.

Vražda v Řepích

Policie aktuálně zasahuje v pražských Řepích, kde došlo k napadení v autoservisu. Podle informací policie byl zadržen jeden muž. Ke druhému muži byli přivoláni pražští záchranáři. I přes poskytnutou resuscitaci ale na místě zemřel, řekl pro CNN Prima NEWS tiskový mluvčí záchranné služby Karel Kirs. V autoservisu jsou přítomni také kriminalisté z oddělení vražd.

„Aktuálně zasahujeme u případu napadení v autoservisu v pražských Řepích. Na místě byl zadržen jeden muž, druhý i přes poskytnutou resuscitaci bohužel zemřel. Na místě jsou mimo jiné kriminalisté z oddělení vražd a zjišťují, co se stalo,“ informovala policie na sociální síti X ve čtvrtek odpoledne.

ČTĚTE TAKÉ: Zloděj v Roztokách dvakrát okradl tu samou ženu. Způsob provedení byl pokaždé stejný

„Došlo k napadení muže. My jsme na místě měli posádku záchranářů a inspektora. Ve spolupráci se Zdravotnickou záchrannou službou Středočeského kraje jsme tam měli i lékaře,“ sdělil pro CNN Prima NEWS mluvčí Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy Karel Kirs.

Zdravotníci u zraněného muže prováděli kardiopulmonální resuscitaci, nakonec se jim však jeho život zachránit nepodařilo. „Bohužel měl zranění neslučitelná se životem a byla konstatována smrt,“ doplnil Kirs.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Drama na Příbramsku: Autobus sjel do příkopu, šest dětí a dva dospělí utrpěli zranění

Tagy: