Měděná barva vlasů odkazuje na vintage styl spojující ducha Divokého západu s moderním šarmem, a proto je trendem roku 2024. Kovbojská měď je velmi univerzální odstín, který lichotí různým typům pleti i vlasů, díky čemuž je vhodná pro širokou škálu lidí bez ohledu na jejich osobitý styl. Dejte šanci aktuální módě, která vám dodá sebevědomí spolu s elegancí!

Hlasujte v anketě Receptáře a vyhrajte!

Tradiční čtenářská anketa je zpátky. Dejte hlas své oblíbené firmě a zařadíme vás do slosování o hodnotné ceny.

Chci se zapojit

Obarvěte si vlasy na kovbojskou měď z pohodlí domova podle jednoduchého video návodu na YouTube, na kanálu Kenra Professional:

Zdroj: Youtube

Odstín vhodný pro všechny

Měděná barva vlasů má schopnost pozitivně ovlivnit váš vzhled v několika různých ohledech. Jedním z nich je, že měděná barva dodává obličeji teplé a živé podtóny, které mohou rozjasnit celkový dojem. Tento efekt je obzvláště výrazný u osob s olivovou nebo středně tmavou pletí, u nichž měděný odstín dokáže vyvážit a zjemnit kontrast mezi pletí a vlasy.

Rozjasnění unaveného obličeje

Dalším skvělým účinkem kovbojské mědi je optické zesvětlení obličeje. Bronzové až zlatavé odlesky v měděných vlasech totiž odrážejí světlo, což vyvolává dojem jemného a přirozeného záření v obličeji. Výhodou to tak může být převážně pro osoby s matnou nebo unavenou pletí, kteří hledají způsob, jak dodat svému vzhledu živost a svěžest.

Efekt většího objemu

S měděnou barvou lze jemným vlasům opticky dodat na hustotě a objemu. Kovbojská měď má často mnoho různých barevných odstínů, které vytvářejí efekt přírodního pohybu a textury vlasů. Díky tomu mohou vaše vlasy působit plnějším a bohatším dojmem. S vhodným střihem pak obarvené vlasy na hustotě ještě více získají.

Stylové účesy pro každou příležitost

Existuje nespočet možností, jak zkombinovat kovbojskou měď s různými účesy, které dokážou tento odstín ještě více zvýraznit a udělat z vás opravdovou módní ikonu.

Jednou z oblíbených variant jsou vlnité vlasy nebo rozmanité druhy copánků. Vlny dodají vašemu vzhledu lehkost a romantický nádech, přičemž copánky jsou zase elegantní a skvělou volbou, které se hodí k mnoha outfitům.

Péče o obarvené vlasy

Po obarvení vlasů do odstínu kovbojské mědi je důležité jim věnovat správnou péči, aby jejich krása vydržela co nejdéle. Používejte šampony a kondicionéry určené speciálně pro obarvené vlasy, které chrání barvu vlasů a zabraňují jejímu rychlému vyblednutí.

Doporučuje se také používat masky na vlasy, které dodají vlasům potřebnou hydrataci a vyživí je od kořínků až po konečky.

Související články

Zdroje: realsimple.com, purewow.com, thepioneerwoman.com