Fotografie, které zhruba před rokem pořídila kamarádka Charlotte, děsí internet. Obě mladé ženy na nich totiž vypadají velice unaveně a navíc to působí, jako by požily blíže neurčené omamné látky. Podle Moniky Binias se ale nejedná o aktuální stav blondýnky.

“Je to stará fotka ze dne, kdy Charlotte zemřel pejsek,” sdělila pro Blesk influencerka a vztahová koučka. Na své sociální síti navíc zveřejnila aktuální snímky s dcerou, na kterých Charlotte skutečně vypadá o poznání lépe a dokonce se i usmívá. 

Že ale nyní prochází složitou životní etapou, Monika Binias nijak nepopírá. Blíže se o tom rozpovídala ve svém podcastu “Nevim no”, kde obsáhle rozebrala dceřiny problémy. 

Dívka se prý ocitla v bezvýchodné situaci, ve které určitou roli sehrály také drogy. Potýkala se také se špatnými partnery, z nichž někteří prý byli obzvlášť toxičtí. 

“Řekla mi, že ji věznil chlap, který ji týral, chtěl ji zabít, znásilnit. Plno lidí zklamala. Dluží spoustě lidem peníze. Ti špatní lidé ji dovedli k narkotikům,” šokovala Monika Binias mimo jiné v podcastu. 

Jako každou matku ji pochopitelně stav její mladší dcery velmi trápí. Dlouhou dobu s tím ale nemohla vůbec nic dělat. Charlotte je ve svých sedmadvaceti letech dávno dospělá, a tak není možné ji přimět, aby se svým životem něco udělala, pokud sama nebude chtít. 

Dcera s ní bude pracovat na podcastu

Vypadá to ale, že okamžik prozření v jejím případě přece jen nastal. Monika Binias se proto rozhodla, že dceru podpoří a pomůže jí náročné životní zkoušky překonat. Charlotte se tak nyní mimo jiné stala hostem v maminčině podcastu, což je prý také součást jejího plánu. 

“Rozhodla jsem se, že dám Charlotte příležitost mít nějakou práci a myslela jsem si, že by mi mohla pomáhat s podcastem, aby se mohla postupně vzpamatovat a postavit se znovu na nohy,” vysvětlila blond influnecerka pro Kafe.cz.

Pro média také uvedla, že Charlotte Štiková nyní spolupracuje s terapeutem, který jí má pomoci znovu získat nad svým životem kontrolu. Monika Binias pevně věří, že s trochou trpělivosti to bude možné. 

Ornellu sestřin stav dohnal k slzám

“Já vím, že Charlotte není zlá. Udělala chyby, ale není to nějaký hajzl. Je to pro mě velmi citlivé téma,” dodala Monika Binias pro Kafe.cz smutně. 

Situace velice rmoutí také její druhou dceru Ornellu Koktovou. Ta na sociální síti nyní sdílela společné snímky se sestrou z dětství a ve Stories na Instagramu si dokonce poplakala. K situaci se sice nechtěla blíže vyjadřovat, nepopřela ale, že ji problémy, do jakých se Charlotte dostala, velice zasáhly. 

“Napsala jsem jí dopis, že kdyby řešila nějakou situaci, jsem tu pro ni. Už jsem jí několikrát pomohla. Nabídla jsem jí pomocnou ruku, ale nemám žádnou reakci,” přiznala Ornella Koktová, která se původně zařekla, že už z průšvihů Charlotte tahat nebude, pro Blesk.cz.

Související články