Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující oznámení Andreje Babiše: Po 30 letech jdou s Monikou od sebe!

Aktualizováno -
19. dubna 2024
17:31
Autor: Mii, amb - 
19. dubna 2024
17:07

Expremiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš (69) oznámil odloučení od své manželky Moniky (49). Uvedl to na sociální síti. „Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují,“ uvedl politik.

„Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii. Děkujeme vám za pochopení a žádáme o zachování soukromí. Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ napsal Babiš.

Spekulace o rozchodu slavného páru se šířily už dříve. Zvlášť poté, co Babiš sám vyrazil během Velikonoc na dovolenou k moři. Monika tehdy byla také v zahraničí, ale jinde. Čas trávila v Římě. 

„Ano, bohužel jsme nemohli jet spolu jako rodina, Frederik studuje v zahraničí a má školu, neměl volno. Vivi chodí do práce a ještě studuje, tak šla s Monikou aspoň na pár dní do Říma a já s přáteli k moři,“ napsal před pár týdny Blesku Babiš. 

Babišovi měli svatbu v létě roku 2017 po více než dvaceti letech společného soužití. Expremiér Moniku poznal coby svou sekretářku, když se ještě jmenovala Herodesová.

„Myslím si, že to bylo oboustranné ve chvíli, kdy jsme se oba dva poprvé viděli. Byl mi sympatický, líbilo se mi, jak chodí oblékaný, a myslím, že se mi líbilo i to, že měl velkou autoritu a v podstatě se ho u nás v podniku všichni báli. Měl špatnou pověst tvrdého byznysmena a bručouna," popsala Babišová v rozhovoru před čtyřmi lety, kdy se do Babiše zamilovala. „Byla jsem asi jediná, kdo se ho nebál," dodala. 

Rozpovídala se tehdy také o tom, že Andrej je žárlivější než ona. Muže se však prý nestyděla okřiknout, když se ve společnosti zadíval na jinou ženu. „Ale že bych ho podezírala a kontrolovala, to ani v nejmenším,“ uvedla.

Svatba se konala na farmě Čapí hnízdo. Manželé spolu mají dvě dospělé děti Vivien (23) a Frederika (19), kteří jim šli za družičku a družbu. 

Nový rok 2024 přitom ještě trávili společně. Loni v létě oba navštívili řecký ostrov Santorini, leckoho ale překvapilo, že na sociálních sítích nesdíleli společnou fotografii. V létě také Monika sdílela fotografie pořízené ze začátku jejich vztahu, kdy byli třeba na společné dovolené v Monaku. 

Slova o rozvodu zatím sice nepadla, Andrej Babiš i Monika Babišová už ale jednou rozvedení jsou. Expremiér si vzal jako první Beatu a také Monika manžela ještě před miliardářskou veselkou. 

Video  Manželé Babišovi oznámili rozchod. Byli spolu 30 let  - archiv Blesku
Video se připravuje ...

Martina Černovická ( 20. dubna 2024 21:35 )

👍

Martina Černovická ( 20. dubna 2024 21:23 )

Naprosto souhlasím 🙁

Hana Dostalova ( 20. dubna 2024 16:53 )

Ma prý nějakou zrzku z Karlovarska, proto opustit Moniku.

stellastella ( 20. dubna 2024 12:37 )

I tak je to habaďura kvuli majetkovym pomerum

al.bunda ( 20. dubna 2024 10:57 )

Třeba se i mozek pro tebe konečně najde😂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa