Hlavní obsah
Lidé a společnost

Dancingerová ze Zlaté labutě bojovala se syny svého partnera, byli pro ni jen starost navíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Ani mezi herečkou Martou Dancingerovou ze Zlaté labutě a jejím partnerem Markem Popsíchalem není vždy všechno jen zalité sluncem. Nedávno herečka prozradila, že ostré hádky měly mnohdy svou jasnou příčinu!

Článek

Na začátku roku se šuškalo, že herečka Marta Dancingerová prochází se svým partnerem Markem Pospíchalem partnerskou krizí. Mnozí se dokonce obávali, že může populární dvojice uvažovat o rozchodu! Všechno je ale jinak.

Dělala rozdíly

Od chvíle, co Marta už nenatáčí Zlatou labuť, protože její postava utekla před gestapem do zahraničí, je podle sociálních sítí mezi dvojicí vše zalité sluncem. A právě ve chvíli, kdy už si může být Dancingerová jistá, že je vše v pořádku, přiznala, co bylo skutečnou příčinou dusné domácí atmosféry.

Dlouho totiž nebyla schopná přijmout jeho děti z předchozího vztahu, a i když už měli společného syna Antonína, zbylé dva kluky měla na vedlejší koleji. Tenhle přístup Pospíchala pochopitelně rozčiloval, protože všechny své děti miluje stejně - a docházelo k ostrým střetům. Nakonec si musela k nevlastním synům, které má Pospíchal s herečkou Bárou Valentovou, najít cestu a podle svých slov je nevnímat jen jako starost navíc.

Schyluje se ke svatbě?

Občas to pro náhradní maminku zkrátka není jednoduché - fungovat musí na sto procent, stále však v očích dětí bude tou druhou. Najít v tom balanc, jakým způsobem může rodina fungovat, není vůbec nic jednoduchého.

Dnes už spolu všichni umí fungovat, a dokonce se proslýchá, že se schyluje ke svatbě! Uvidíme, zda dojde na radostnou událost. Tu už dříve naznačila její kolegyně Beáta Kaňoková na svém Instagramu, když veřejně doufala, že získá pozvánku. Že už by snad Marta vytoužený prstýnek měla na ruce? Je to známá tajnůstkářka, a tak by se snad ani nikdo nedivil!

Zdroj: TV Nova, VOYO, super.cz, Instagram, iDNES.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz