Totální podcast s Olivií Lukášovou a Gabrielou Šlajsovou

Olivie stráží tři tyče, Gabriela brání i tvoří hru a se spoluhráčkami míří k obhajobě „doublu“. Kromě výkonů na hřišti se zajímají také o popularizaci žen ve sportu. Co říkají na kampaň #LetUsCook a v jakém stavu je český ženský fotbal? To a ještě mnohem víc se dozvíte v novém Totálním podcastu.

Osmatřicátý díl Slavia – Totálního podcastu s Olivií Lukášovou a Gabrielou Šlajsovou naleznete od dnešních 20:00 na Spotify, Apple Podcasts, Google Podcast a na našem YouTube kanále Slavia TV.

Přijďte i vy podpořit holky v domácím derby, které se odehraje přímo v Edenu. Lístky jsou už nyní k dispozici. Děkujeme za podporu!

Aktuálně

ONLINE: Od 18:00 ve Fortuna Areně proti Baníku

dnes
Sešívaní od 18:00 zahajují Finále FORTUNA:LIGY doma proti Baníku Ostrava. Do základní sestavy se vrací kapitán Jan Bořil.

Slávistky upekly 23. mistrovský titul

dnes
Fotbalistky Slavie suverénně ovládly další ligovou sezonu a zaslouženě si vychutnávají oslavu třetího mistrovského titulu v řadě. Jejich dominantní výkony jim přinesly úžasnou sérii 23 ligových zápasů bez jediné prohry!

ONLINE: Od 15:00 na Slovácku

dnes
Slávistky hrají od 15:00 se Slováckem na stadionu v Kunovicích, kde mohou v případě vítězství zpečetit zisk mistrovského titulu.

Další články