Už od začátku utkání s Aritmou jsme diktovali tempo hry a konečně předváděli fotbal, který jsme vídali během zimní přípravy. Byly vidět odvážné kombinace, nabídka a chuť hrát. Paradoxně jsme my hráli fotbal, ale soupeř střílel branky…. Dvě brejkové situace a jeden rohový kop znamenaly odchod do kabin za velmi nepříznivého stavu 0 : 3. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit trpělivě, vysunout výše pressing a zlepšit finální fázi. Brzká kontaktní branka nám dodala ještě více chuti a sebevědomí. Soupeř byl na mokrém terénu pořád velmi nebezpečný zejména z rychlých protiútoků, kdy jsme my hráli na větší riziko. Trpělivý výkon přinesl ovoce a podařilo se nám výsledek utkání otočit na konečných 5 : 3.

Po XX zápasech jsem spokojený s předvedeným výkonem. Fungovala nám středová řada, kde jsme jasně dominovali. Nedostatky opět byly ve finální třetině hřiště, kde jsme nebyli schopni v prvním poločase využít územní převahy a být více nebezpeční. Jsem moc rád, že jsem po delší vynucené pauze mohl vidět na hřišti Kadlece a všichni si moc přejeme ať mu drží zdraví!

FK Meteor Praha VIII – SK Aritma Praha 5 : 3 (0 : 3)

Branky: 49´Přenosil, 61´Krejzar 68´Sadovskyi(p), 73´Malyshko(vlastní), 81´Březina – 9´ Glamoš, 15´Tříletý, 32´Horák

Sestava:

Hladík – Tychtl, Řídel, Kalfiřt – Krejzar, Smutný, Kadlec(45´Přenosil), Morots (77´Navrátil), Knotte(45´Bigolet) – Šebek(45´Sadovskyi), Březina (82′ Mázdra).

Autor: Jakub Čvančara, trenér