Královská rodina čelí tomuto obvinění, kolem kterého stále mlží. Situaci zhoršují tyto okolnosti

Fotografie: BBC News اردو - YouTube / Creative Commons / Attribution 3.0

Pochybnosti o tom, co se ve skutečnosti děje s princeznou Kate, stále kolují po internetu. Mnozí lidé jsou i nadále přesvědčení, že princezna Kate už nežije.

Konspirace kolem princezny Kate a královské rodiny stále zcela neutichly. A to ani poté, kdy bylo před měsícem zveřejněno emotivní video, ve kterém princezna oznámila, že trpí rakovinou a musí podstoupit preventivní léčbu. Jak uvádí TN, mnozí lidé se obávají, že princezna je mrtvá a rodina to před celým světem tají.

Naposledy byla Kate oficiálně viděna o Vánocích

Ani emotivní video, v němž Kate před necelým měsícem odhalila svoji diagnózu, nezastavilo pochybnosti. Někteří fanoušci jsou stále přesvědčeni, že princezna Kate je mrtvá a palác kolem její osoby jen neustále mlží. Faktem je, že nezpochybnitelně se na veřejnosti princezna objevila naposledy 25. prosince spolu s Williamem a jejich třemi dětmi.

V polovině ledna pak prodělala plánovanou operaci břicha. Na veřejnost poté uniklo už jen několik nekvalitních fotografií, které Kate zachytily v autě s její matkou a poté v autě po boku Williama. Velké pochybnosti pak podle deníku Marca vzbudila fotografie, kterou Kate sdílela u příležitosti Dne matek. Snímek byl totiž velmi amatérsky upraven, což pozorným fanouškům neuniklo.

Členové královské rodiny dostali přísný zákaz, který rozdělil celý svět na 2 tábory

Mnozí jsou přesvědčeni, že video vytvořila AI

Ani krátké video zachycující princeznu na farmářských trzích nebylo pro mnohé důkazem, že se jedná o skutečnou Kate. Mnozí věří, že ve skutečnosti je po boku Williama její dvojnice. Královský palác se tak ocitl pod palbou kritiky a lidé chtěli důkaz o tom, že je princezna v pořádku. Většinu lidí pak přesvědčilo video, v němž princezna zveřejnila svoji diagnózu.

Fotografie: Depositphotos

Někteří se rovněž omluvili za to, že šířili spekulace, které se nakonec nepotvrdily. I přesto je část lidí stále přesvědčena o tom, že i samotné oznámení, jež Kate natočila na zahradní lavičce, je ve skutečnosti falešné a je vytvořeno pomocí umělé inteligence. A stále se tak ptají, kde je nejoblíbenější členka královské rodiny?

Nejzarytější skeptiky může nejspíše přesvědčit pouze vystoupení princezny na veřejnosti. To však v nejbližší době nelze očekávat. Kate totiž momentálně podstupuje náročnou léčbu a předpokládá se, že ta bude trvat minimálně šest měsíců. Na SvětěKreativity se můžete také podívat na děkovnou zprávu nemocné princezny Kate, již poslala všem, kteří ji podporují.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*