InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • To je andělení!

    neděle 5.5 14:30 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

    Pohádková neděle pro děti.

  • Výlet k pramenům řeky Volyňky

    neděle 5.5 7:20 - Volyně – sraz na vlakovém nádraží

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Borek přichystal Vimperku sedmigólový debakl

ilustrativní foto

ilustrativní foto

BOREK – Fotbalisté Vimperka v rámci dalšího kola A třídy vyrazili v sobotu 20. dubna k nováčkovi soutěže z Borku. Domácí celek měl na kontě o devět bodů méně než Šumavan, i tak ho ale doslova přejel. Borek už po poločase vedl 5:0. Po změně stran domácí připsali další dva přesné zásahy. Čestnou trefu Vimperka vstřelil v 79. minutě Václav Pankratz.

FK Borek - TJ Šumavan Vimperk 7:1 (5:0)
Branky: 4., 26., 85. Hájek, 13. Vintr (vlastní), 20. Holzepl, 45. Horejš, 67. Michal - 79. Pankratz
Vimperk: Osvald - Formánek, Kliment (55. Sova), Benda, Pankratz - Žofka, Vintr (55. Schwarz), Vavřík (80. Císař P.), Rod, Málek - Čech

Hodnocení trenéra Vimperka Lukáše Sýse: ,,Těžko se mi hodnotí toto utkání bez nějakých větších emocí. Ve 20. minutě prohráváte 3:0 poté, co si dáme dva góly sami a jeden dostaneme z penalty. Místo toho, abychom se po těchto fackách probrali, tak dostaneme ve 26. minutě na 4:0 a ve 45. minutě na 5:0 a je po zápase. Do utkání jsme nastoupili absolutně bez koncentrace, asi jsme si mysleli, že to půjde po minulém utkání samo. Bohužel jsme měli větší ego než chuť se porvat o výsledek. Takto se opravdu o body nehraje. Doufám, že je to pro nás dostatečná škola a do příštího utkání se z toho poučíme. I přes nepříznivý výsledek bych chtěl pochválit a poděkovat Honzovi Vavříkovi, který se po letech vrátil do našeho dresu a na zelený pažit a v naší nelehké situaci nám chce pomoct. Tentokrát to bohužel nevyšlo, musíme to rychle hodit za hlavu, poučit se z toho a věřím, že příště domácí utkání zvládneme, je to jen na každém z nás, jak k tomu přistoupí."

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace