ne., 21. duben 2024 14:03

UFC očekává velký návrat. Conor McGregor se oficiálně vrací do klece

Irský zápasník Conor McGregor Irský zápasník Conor McGregor Zdroj: UFC.com
Nejslavnější bojová organizace na světě oficiálně oznámila, že legendární bojovník Conor McGregor se vrátí do akce na UFC 303 v Las Vegas dne 29. června. Irský sportovec, který má své fanoušky i odpůrce, se postaví proti americkému zápasníkovi Michaelu Chandlerovi, což potvrdil i šéf UFC Dana White. Zápas se uskuteční ve váhové kategorii welterweight.

Od července 2021 neměl bývalý šampion UFC žádný zápas kvůli zranění. Tehdy, během souboje s Dustinem Poirierem, si Conor McGregor vážně zlomil nohu a zdálo se, že to může znamenat konec jeho kariéry. Nicméně situace se od té doby změnila. Po třech letech a mnoha spekulacích se tento kontroverzní bojovník rozhodl vrátit do MMA. Původně se hovořilo o možnosti, že by se mohl objevit již na UFC 300. Avšak, jak jsme již zjistili, k tomu nedošlo. Média i experti spekulovali, zda se bývalý dvojnásobný šampion UFC vůbec ještě vrátí do klece. Ve velmi očekávaném zápase se ale nakonec 29. června v Las Vegas utká s domácím bojovníkem Michaelem Chandlerem na UFC 303.

Spousta lidí je ovšem z návratu irského zápasníka velmi skeptická. Někteří tvrdí, že Conor McGregor ztratil své sebevědomí ne kvůli své formě v zápasech, ale kvůli užívání kokainu. Na sociálních sítích se již delší dobu diskutuje o možnosti, že McGregor bere kokain, a objevilo se také mnoho videí, kde vypadal pod vlivem drog. ,,Má deset týdnů na to, aby přestal brát drogy.'' reagují lidé na Instagramu.

Jejich souboj se jistě zařadí mezi nejsledovanější události bojového světa letošního roku. I když Conor McGregor, ve svých 35 letech, delší dobu už nezápasil, jeho jméno zůstává stále v centru pozornosti médií. Irský zápasník stále zůstává velkým lákadlem pro marketingové kampaně; nedávno si dokonce vyzkoušel i hereckou roli ve filmu Road House.

McGregor vstoupí do bojové klece s rekordem 22 výher a pěti porážek, zatímco jeho americký soupeř Chandler má o jedno vítězství více a zároveň v průběhu své kariéry utrpěl osm porážek. Jak už je u McGregora zvykem, okamžitě začíná rozpoutávat slovní válku. „Mám v noze dlouhou titanovou tyč, která se nedá rozbít. Až začnu kopat, mají se soupeři na co těšit,“ prohlásil. 

Zobrazeno 118 krát
Naposledy upraveno: po., 22. duben 2024 23:42
Pro psaní komentářů se přihlaste