Soud s psychiatrem Cimickým: Postavilo se mu šest žen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Soud s psychiatrem Cimickým: Postavilo se mu šest žen!

Jan Cimický
Jan Cimický (ČTK / Šulová Kateřina)

 Podle obžaloby je měl znásilnit či vydírat. Psychiatr Jan Cimický (76) se poškozeným ženám, které soud včera vyslechl, do tváře nepodíval. Z jednání se už poněkolikáté omluvil. U soudu zazněla slova šesti z téměř čtyř desítek poškozených.

„Myslím, že potvrdily to, co je psáno v obžalobě. Vypovídaly o tom, jaké následky i po těch letech jednání obžalovaného na jejich život mělo. Chci říct, že jsou velmi statečné,“ řekla Lucie Hrdá, právní zástupkyně některých poškozených.

Jan Cimický u soudu

Video se připravuje ...

Všechny požádaly o neveřejné líčení, čemuž soud vyhověl. Obžaloba viní psychiatra z 35 případů vydírání a čtyř znásilnění, mělo k nim podle ní dojít mezi lety 1979 a 2019. Státní zástupkyně Martina Adámková pro psychiatra požaduje tříleté vězení a zákaz vykonávání lékařské profese.

Martina Hynková Vrbová u soudu s Janem Cimickým (23. dubna 2024)

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jan Kocián
25. 4. 2024 • 17:19

*** Soudce Petr Novák je možná podplacen ***

Nucené kouření penisu může znamenat znásilnění. V dobách slávy pana Cimického ale vůbec nešlo někoho znásilnit orálním sexem, ze zákona to nešlo! Proto se v případě Cimického často objevuje pojem VYDÍRÁNÍ (nedobrovolná kuřba). Ale i zde je klíčové, zdali bylo použito násilí nebo zdali byla použita pohrůžka násilí. I velmi důrazné NE nic neznamenalo. I v dnešní době velmi důrazné NE nic neznamená. Pokud pan Cimický ženám strkal špinavý penis do úst, i přestože se slovně bránily, nešlo o znásilnění a nešlo ani o vydírání.
--------------------
Všichni oslavují redefinici znásilnění, ale ta je podle mě i kontraproduktivní, protože ženy si teď nově myslí, že NE znamená NE... ale ani k dnešnímu dni nestačí verbální ani neverbální nesouhlas. A toho právě využívají právníci-manipulátoři, možná s napojením na pana soudce.

Položí otázku: "Řekla jste jasné NE, nebo jste jen zamumlala NE... "

ALE POZOR !
To je past! To je chyták geniálního manipulátora. Jakákoli odpověď totiž znamená, že nedošlo ke znásilnění ani k vydírání. A právě podplacený soudce díky takto položeným otázkám může v dokonalém souladu s českým právem odůvodnit rozsudek, že k žádnému znásilnění ani k žádnému vydírání nedošlo!
--------------------
Dokud do soudní síně nebudou vpuštěni novináři a/nebo nebude vyměněn soudce, budu dál spekulovat, jestli není pan soudce podplacený.

mika
24. 4. 2024 • 12:06

já nechápu, proč Bašný z Bohnic, který ho za sexuální obtěžování vyhodil z Bohnické léčebny, proč to neoznámil na policii ČR a na VZP? Proč když o tom všichni ze šoubyznysu věděli NIC nikdo neudělal? Proč se čekalo tolik let? Proč nepyká IVO Mathé, který za něj tehdy orodoval u Bašného, aby ho nevyhazoval?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.