Hlavní obsah

Mediální masáž, čílí se fanoušci Pardubic. Skládají se na pokutu pro Zadinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsme jeden tým! hlásají Dynamo Fans, největší spolek příznivců pardubického hokejového klubu. A tak když disciplinární komise extraligy v úterý udělila kouči Východočechů Marku Zadinovi 75tisícovou pokutu za znevážení jména soutěže, rozhodli se fandové Dynama konat. Na finanční postih pro Zadinu se chtějí složit a založili sbírku.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Kouč Pardubic Marek Zadina se vymezuje vůči slovům Milana Antoše proneseným v pořadu Zaostřeno na play off na Sport.czVideo: Tipsport Extraliga / BPA, Sport.cz

 
Článek

„Asi jste všichni zaznamenali nejen mediální masáž na Marka Zadinu a jeho vyjádření po posledním zápase, kde mu následně byla udělena pokuta ve výši 75 000 Kč. Stojíme za naším trenérem, a tudíž během středy proběhne sbírka na výše uvedenou pokutu,“ píše se na oficiálních stránkách i sociálních sítích Dynamo Fans, a přiložen je i QR kód k platbě, kdy částku si určí sám plátce.

„Dobrovolně může každý přispět libovolnou částkou před (středečním pátým finálovým) zápasem a během přestávek u hlavního vchodu, u stánku Dynamo Fans, kde bude speciální kasa. Zároveň po aréně se budou pohybovat dobrovolníci, u kterých můžete také přispět,“ dodává vedení fanouškovské skupiny.

Zaostřeno na play off 14Video: Sport.cz

S tím, že po bezprostředně pátém finále s Třincem proběhne na Jižní tribuně veřejné sčítání hotovosti ze sbírky a od čtvrtka budou průběžně zveřejňovány veškeré přijaté platby na účet.

Zadina po nedělním čtvrtém finálovém duelu, který Pardubice vyhrály na ledě Třince 6:2 a srovnaly tak stav série na 2:2 na zápasy, se obul do bývalého hokejisty a dnes experta Milana Antoše, že jeho výroky v pořadu Zaostřeno na play off na Sport.cz ovlivňují komisi rozhodčích.

Asociace profesionálních klubů ledního hokeje; řídící orgán extraligy; takové nařčení kategoricky odmítla a Zadinu následně potrestal pokutou ve výši 75 tisíc korun šéf disciplinární komise soutěže Viktor Ujčík.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.