Radio Energic přináší čerstvou energii. Novou muziku i ranní show
Radio Energic a Radio Energic

MEDIASHOW.cz není autorem a neovlivňuje jeho obsah.

Radio Energic je celoplošná hudební stanice s hitovým formátem pro městského posluchače a řidiče aut určené pro věkovou skupinu 20 – 40 let.

Český éter je obohacen o novou rádiovou stanici, která vysílá celoplošně v digitální platformě DAB+. To je technologie, která umožňuje poslouchat rádio doma, v práci, venku i v autě bez nutnosti přelaďování a v digitální kvalitě zvuku. Rádio je možné poslouchat na anténu a přijímač musí mít DAB+ tuner. Moderní auta tento tuner mají již z výroby a dokáží automaticky ladit stanice jak v pásmu FM, tak DAB+.

Průkopníkem využívání technologie DAB+ v rámci mainstreamových hudebních hitových stanic je Radio Energic.

„Od loňského září do konce loňského roku proběhla pilotní fáze, kdy jsme postavili tým a spustili zkušební vysílání. V prvním čtvrtletí roku 2024 jsme vyprofilovali a upevnili hudební formát pro cílovou skupinu 20 – 40 let, CHR, nejnovější hity a osvědčené hity z posledních 5 let. Postavili jsme ranní show a programové bloky s rubrikami. Ve všední den je moderovaný živý program, částečně i o víkendu ve stylu to nejlepší z celého týdne. Rádio vysílá zprávy, dopravu, počasí a další servisní informace,“ říká Tomáš Veselý, jednatel a programový ředitel Radia Energic. 

Radio Energic je ideální stanicí pro jízdu po dálnicích

Radio Energic je progresivním rádiem s mainstreamovým formátem oslovující ženy a muže. Převážně z měst s důrazem na Prahu a střední Čechy, severovýchodní Čechy, Brno a Ostravsko. Signál je po celé délce dálnic D0, D1, D4, D6, D7, D8, D10, D11, D35, D48, D56. A to v digitální kvalitě bez nutnosti přelaďování.

Radio Energic vysílá v DAB+ v síti Teleko Digital a na internetu, například prostřednictvím platformy play.cz, Tune IN, My Tuner Radio, Radio Box či www.radioenergic.cz.

Nová ranní show Radia Energic je o zábavě, hudbě a informacích

Radio Energic nabízí novou ranní show a programové bloky s rubrikami. Moderátorskou dvojicí je Jiří Štěpo Štěpánek a Roman Dušek. Posluchači ji mohou naladit ve všední dny od 7 do 9 hodin, a to nejlepší z ranní show o víkendu.

Dopoledne do 12 hodin patří hudbě a informacím s moderátorem Romanem Duškem. Od 12 do 16 hodin pokračuje moderátor Paul Bulva. Odpoledne mezi 16. a 18. hodinou je čas pro Matěje Sotonu. V pátek a sobotu od 18 do 24 hodin Radio Energic vysílá proud taneční hudby pod názvem Energic Mix. V sobotu od 17 do 18 hodin nabízí pořad s novinkovou hudbou Čerstvá energie.

Zprávy, počasí, doprava, rubriky

Ve všední den je moderovaný živý program, o víkendu částečné moderování a to ve stylu to nejlepší z celého týdne. Rádio vysílá zprávy, dopravu, počasí a další servisní informace.

„Jsme rádio se zprávami, dopravou a počasím. Nabízíme informační servis i zajímavé informace v rámci moderovaného programu. Ranní show je orientována na zábavu. Nevěnujeme se politice, jen můžeme ji stručně reflektovat ve zprávách. Moderátoři posluchače informují o aktuálních trendových tématech z prostředí sportu, životního stylu, cestování, kultury. Tady je velký prostor pro partnerství inzerentů a posluchačů, kteří jsou aktivní. Pracují, studují, jsou v pohybu, cestují. Proto jim nabízíme dynamický program,“ říká Tomáš Veselý, jednatel a programový ředitel Radia Energic.

Inzerenti mají širokou nabídku formátů

Inzerenti mají ekologicky šetrný reklamní nosič. Radio Energic je pro inzerenty dynamický progresivní nový formát vysílající v nové digitální technologii s mnohem lepším zvukem v DAB+. Tato technologie umožňuje ekologické šíření signálů, mnohem menší uhlíkovou stopu pro reklamní sdělení. Je to vyzkoušený formát a přenos signálu ze západní Evropy adaptovaný pro české prostředí. 

„Posluchače a inzerenty vnímáme jako jednu rodinu v rámci rádiového klubu. Chceme podporovat podnikání inzerentů a posluchačům sdělovat aktuální informace, vše je zabaleno do atraktivní dynamické hudby a zvukového obalu. Jsme profesionální rádio,“ říká Tomáš Veselý, jednatel a programový ředitel Radia Energic.

Kromě klasické spotové reklamy Radio Energic nabízí i sponzoring. Ať už samotných pořadů nebo rubrik jako je časomíra u zpráv, počasí, doprava, kalendarium, tipy na akce. Součástí nabídky jsou i speciální akce jako soutěže a kombinace on air, on line a off line produktů.

V případě zájmu o reklamní kampaň ve vysílání Radia Energic kontaktujte obchod@radioenergic.cz

Přihlásit přes Seznam

Doporučujeme

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama