Můj kousek štěstí

Konala se snad utajená svatba Burešové a Forejta?

Vztah s Forejtem trvá zhruba čtyři roky, na svatbu už je čas...

Povídalo se, že už má všeho dost. Chtěla seknout se seriálem ZOO, jejímu rozpoložení prý nepřispíval ani partner Přemek Forejt (36).

Šéfkuchař tráví hodně času ve své restauraci, kterou má až v Olomouci a má i další projekty. A podle všeho se domů na Benešovsko jezdí v podstatě jen vyspat.

Eva Burešová (30) měla podle některých lidí dokonce uvažovat o tom, zda má takový vztah smysl. V poslední době se ale zdá, že se naladila na pozitivnější notu.

ZOO se prý blíží do svého finále a další seriálové role prý na ni nečekají.

Jedním z důvodů může být tajná svatba. Naznačila to sama. Při odpovědi na otázku, zda bude veselka, řekla: „To já nevím, možná bude a možná už třeba byla.“

Tím by se leccos vysvětlovalo. Byla by pak asi schopna odpustit Forejtovi i to, že na jejich syna Tristana (1) možná nemá tolik času, kolik by si přála. Není tajemstvím, že herečka pro svatbě touží, šéfkuchař se ale stále ne a ne vyslovit.

Pokud si řekli ANO, byl by konec spekulacím, zda to s ní vůbec myslí vážně. Ale třeba kráska jen mlží, chce mít pokoj od dotěrných otázek a samotnou ji mrzí, že na veselku ještě nedošlo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden