Tori Spelling rozjela svůj podcast. Mluví v něm o plenkách a o praseti, které se pomočilo v manželské posteli

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Tori Spelling
Zdroj: DFree / Shutterstock.com

Tori Spelling po rozchodu se svým manželem strávila měsíce bydlením v karavanu nebo v levných motelech. Mnozí se tak ptali, zda se jedná o nějakou její pózu, aby ji všichni litovali, nebo zda je na tom Tori finančně špatně. Dosud nikdo odpověď nezná, ale aktuálně herečka bydlí v předraženém pronajatém bytě, takže to tak horké asi nebude. Navíc si teď vydělává novým podcastem, kde mluví o praseti v posteli nebo čůrání do plenek.

Aktuálně se herečka přestěhovala do pronajatého domu s pěti ložnicemi ve Woodland Hills v Kalifornii, kde měsíční nájem vyjde na 15 tisíc amerických dolarů měsíčně.

Herečka tedy jde doslova ode zdi ke zdi a mate lidi, kteří nevědí, zda Tori opravdu rozfofrovala velké rodinné jmění.

Server Style ale uvádí, že to s rodinným jměním nebude tak úplně žhavé, protože celý majetek, včetně několika mnohamilionových nemovitostí, měla zdědit Toriina matka Candy. Tori a bratr po otci zdědili zhruba 800 tisíc amerických dolarů.

A herečka se sama dříve nechala slyšet, že měla velmi špatné návyky a nebyla schopná našetřit žádné peníze. Dokonce jeden čas dlužila statisíce na svých kartách.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tori Spelling (@torispelling)

Tori se naštvala kvůli dotazu na seznamku

Herečka se po dlouhých měsících od rozchodu s manželem odhodlala k podání žádosti o rozvod, a aby zabezpečila svou rodinu, začala natáčet podcast MissSPELLING.

Zde se vyjádřila například k setkání s hereckými kolegy ze seriálu Beverly Hills 90210.

„Je to poprvé, co jsem viděla celou skupinu od doby, kdy jsem podala žádost o rozvod. Takže, znáte mě, nemám ráda, když se kvůli mně lidé cítí špatně,“ uvedla v podcastu s tím, že pro ni setkání bylo těžké.

Během setkání se jí měl její kamarád a herecký kolega Ian Ziering zeptat, jaký bude její další krok a zda se již připojila na nějakou seznamku. Tori přiznala, že ji otázka od kamaráda rozzlobila.

„Nikdy jsem to nedělala. Jsem vdaná 18 let, seznamky tehdy ještě neexistovaly,“ uvedla, že nakonec nad tím začíná přemýšlet.

Vyčůrala se do plenky

Díky hereckým kolegům ze seriálu se Toriin podcast rozjel, ale herečka musela řešit, jakým směrem se bude posouvat dále, aby zaujala co nejvíce lidí, a tedy vydělala co nejvíce peněz.

Zdá se ale, že nezvolila úplně nejšťastnější způsob, protože své fanoušky spíše znechutila svým přiznáním.

„Jednou, když Beau ještě nosil plenky, jsem potřebovala nutně čůrat. Uvízla jsem na 101, což je jako naše nejbláznivější dálnice tady, a říkala jsem si, že se domů nedostanu,“ začala vyprávění v posledním podcastu.

Začala proto prohrabovat svou tašku s tím, že by tam mohla najít něco, co by ji v dané situaci zachránilo. A našla synovu plenku. Tu si poté nandala a vyčůrala se do ní.

„Opravdu se to hodí, lidi,“ dodala po šokující zpovědi.

Prase v posteli za rozchod nemohlo

V podcastu také vyvrátila spekulace o tom, že by za rozchodem s manželem mělo být prase, které s nimi spalo v posteli. To s nimi totiž dle Tori spalo jen jednu noc, a když se počůralo, manžel řekl, že musí hned pryč a Tori ho prý poslechla.

Fanoušci jsou hereččiným podcastem zatím spíše pohoršeni a děsí se, co dalšího herečka ještě prozradí. Ona si však může mnout ruce, protože špatná reklama je také reklama.

Zdroje: Style, ET!, Fox News, Instagram

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články