Reklama:
NOVINKA: Black Dragon Ultra Stim Pre-workout
Ode dneška v prodeji. Tohle chcete zažít! Více zde.

Eurogym Fitness - moderní a funkční fitness pro všechny

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

[Text: Eurogym Fitness] Pokud jste z Olomouce, blízkého okolí a nebo jen projíždíte, rozhodně si nenechte ujít trénink ve fitness centru Eurogym. Jeho historie sahá zhruba 10 let zpět, nedávno ale dostalo nový kabát. Zde se budete nejen cítit skvěle, ale perfektně si i zacvičíte. Jestliže hledáte prostor, dostatečné množství tréninkových možností i ochotný personál, tady jste na tom správném místě, protože jestli je někde něco promyšlené do posledního detailu, je to právě v Eurogymu.

Eurogym je díky své rozloze 900 m2 jedno z největších a díky rozsáhlé inovaci i jedno z nejmodernějších fitness center v Olomouci a v budoucnu ho čeká dokonce další rozšíření. Najdete jej na ulici Stupkova 952/18, Nová Ulice v bývalé budově Telecomu (mapa zde).

Eurogym Fitness je posilovna pro každého. Splňuje požadavky pro nejnáročnější klientelu, ale současně vyhovuje i úplným začátečníkům. Na své si tady přijdou jak muži, tak i ženy.

Posilovna disponuje novými moderními posilovacími stroji značky Panatta a SportsArt, sportovním vybavením ZIVA a další novinky jsou na cestě. Díky takto rozsáhlému portfoliu cvičicích strojů a nástrojů dostává posilovna úplně nový rozměr a cvičení se stává zábavou. Kardio zóna poskytuje veškeré vybavení od nových spinningových kol a eliptických trenažerů po běžecké pásy a steppery. V Eurogymu si můžete navíc zacvičit i na veslovacím a schodovém trenažeru, které jen tak někde nenajdete. Vybudovaná funkční zóna přinese hravý trénink nabitý rychlostí a funkčností. Cvičení s vlastním tělem, nářadím a náčiním zpestří dříve zaběhlou rutinu při tréninku.

Nezbytným článkem pro fungující posilovnu je i spolupráce s trenéry. Najdete zde profesionální trenérskou osmičku, která si pod svá křídla bere klienty, kteří mají zájem o trénink pod dohledem. Trénink se díky tomu stává velmi efektivní a současně s tím i doplněný o sestavení jídelníčku na míru pro každého klienta a nesmí chybět pravidelná kontrola očekávaných výsledků.

Právě v Eurogymu probíhá rekvalifikační kurz trenérů ve spolupráci s Fitness akademií Ronnie.cz a jsme velmi rádi, že můžeme poskytnout naše velké zázemí pro tak dobrou věc - rozvoj nových trenérských tváří.

Kromě posilovny u nás najdete i dvě solária značky Ultrasun, kde můžete po tréninku od všeho vypnout, prohřát se a doladit barvu k dokonalosti.

Pokud chcete odcházet ze cvičení nabití dojmy ze zázemí a možností při tréninku, rozhodně se zastavte a navštivte olomoucký Eurogym Fitness - jsme moderní a funkční fitness bez limitu.




Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie