Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní oznamuje nový termín a kompletní program

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

V pátek se mohou návštěvníci dále těšit na koncert Pokáče a kapely Visací zámek, Desmod, Fleret nebo Reflexy. V sobotu po jedné hodině vypukne tradiční Velká cena Vizovic v pojídání švestkových knedlíků a areál dále roztančí Xindl X nebo kapely Vypsaná Fixa, O5 a Radeček, chybět nebude vystoupení kapely Kosovci. Zahrají také skupiny Doktor P.P., Street 69 nebo Doga. Organizátoři Trnkobraní dávají prostor i mladým talentům, na Facebooku festivalu proběhne soutěž „zahraj si s kapelou na Trnkobraní“, ve které může veřejnost hlasovat pro svého favorita.

Trnkobraní letos vychází vstříc přáním svých návštěvníků a zvyšuje festivalový komfort. V areálu přibude travnaté místo pro odpočinek, zastřešená sezení a součástí doprovodného programu se stane opět stand-up comedy Na stojáka!Tomášem Matonohou, Lukášem Pavláskem a Karlem Hynkem. Organizátoři myslí i na nejmenší návštěvníky, pro které bude připravena dětská zóna se soutěžemi. Místní tradice připomene vystoupení folklorního souboru Vizovjánek. V areálu festivalu bude možné opět ochutnat knedlíky s různými ovocnými náplněmi, doprovodný program v likérce zahrne i exkluzivní exkurze do palírny či muzea slivovice, pivovar Svijany, který se stal novým generálním partnerem festivalu, bude mít pro návštěvníky kromě tankového piva připravenou i školu čepování.

„Vyslyšeli jsme přání návštěvníků a pro letošní ročník festivalu jsme připravili řadu změn jak z hlediska servisu a zvýšení komfortu pro návštěvníky, tak i rozšíření programu o stand-up Na stojáka! s hvězdnými komiky Tomášem Matonohou a Lukášem Pavláskem. Jsme také rádi, že historicky poprvé bude moderovat knedlíkovou soutěž Libor Bouček,“ říká organizátor festivalu Michal Šesták.


Trnkobraní svým návštěvníkům nabízí i nadále vysoký komfort ubytování. K dispozici bude placený VIP kemp, bezpečný, oplocený, hlídaný a osvětlený prostor s nonstop recepcí a úschovnou, možností dobití telefonů, sprchami s teplou vodou, umývárnami a sociálním zařízením s pravidelným úklidovým servisem nebo stanové městečko zdarma. V prostoru před festivalovým areálem bude k dispozici úschovna zavazadel.

Vstupenky na Trnkobraní lze do 31. května koupit za sníženou cenu na oba dny za 1700 korun, 2350 s VIP kempem, 900 na pátek, 1000 na sobotu a VIP kemp na dva dny za 750 korun. Na místě bude permanentka stát 1900 korun, s VIP kempem 2600 korun, páteční vstup 1100 korun, sobotní 2100 korun a VIP kemp na dva dny 900 korun. Připraveny jsou slevy pro děti různých věkových kategorií, seniory a ZTP/P. Vstupenky lze koupit na vizovicketrnkobrani/vstupenky/. Více na vizovicketrnkobrani.cz.

Interpreti na letošním 55. Vizovickém Trnkobraní: Desmod, Fleret, No Name, Pokáč, Reflexy, Rybičky 48, Visací zámek, Anna K., Divokej Bill, Doga, Doktor P.P., Karel Hynek, Kosovci, Lukáš Pavlásek, O5 a Radeček, Street 69, Tomáš Klus, Tomáš Matonoha, Tublatanka, Vizovjánek, Vypsaná Fixa, Xindl X.

Program letošního Trnkobraní:

Pátek 23. 8.

Desmod, Fleret, No Name, Pokáč, Reflexy, Rybičky 48, Visací zámek

Sobota 24. 8.

Anna K., Divokej Bill, Doga, Doktor P.P., Karel Hynek, Kosovci, Lukáš Pavlásek, O5 a Radeček, Street 69, Tomáš Klus, Tomáš Matonoha, Tublatanka, Vizovjánek, Vypsaná fixa, Xindl X

You may also like...