Hlavní obsah

Po Spartě a Liberci i na finále v Pardubicích. Kanaďan zase řádil na tribunách, vyprodaná hala aplaudovala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeho tvář už na českých hokejových stadionech není neznámou. Nyní celosvětově uznávaný sportovní fanoušek a bavič Cameron Hughes ukázal svou show i v pátém finále extraligového play off mezi Pardubicemi a Třincem.

Cameron Hughes během pátého finále mezi Pardubicemi a TřincemVideo: HC Dynamo Pardubice

 
Článek

Zatímco na začátku února dvaapadesátiletý Kanaďan bavil svými kreacemi fanoušky na Spartě a o pár dní později i v Liberci při utkání českých hokejistek proti Finkám v rámci Women’s Euro Hockey Tour, teď zamířil do Pardubic.

A když v první třetině během jedné z komerčních přestávek ze sebe svlékal jeden dres Dynama za druhým, vyprodaná enteria arena mu bouřlivě aplaudovala.

Finále play off: 5 zápas Pardubice - Třinec

Hughes, rodák z kanadské Ottawy, se profesionálně věnuje sportovnímu fandění už přes 30 let. Jako jediný profesionální sportovní bavič svého druhu na světě vystoupil dosud na více než 1 500 akcích – včetně dvou zimních olympijských her, pěti finále NBA, tří finále Stanley Cupu a tenisového US Open.

Reklama