Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Francouzská manikúra v novém kabátku: Jak se bude letos nosit?

25. dubna 2024 | 05:00

Klasickou francouzskou manikúru vyzkoušela už snad každá z nás. Letos má ale nový trendy kabátek, který se bude na nehtech dokonale vyjímat. Propadněte s námi metalické záři a vyzkoušejte žhavý nehtový trend letošního roku!

Doby, kdy francouzská manikúra představovala pouze bílý proužek, jsou dávno pryč. Ta současná je mnohem hravější, je barevnější a mnohem více trendy. Tentokrát se spojila ještě s jedním velkým nehtovým trendem, konkrétně chrome nails, tedy s nehty s lesklým a třpytivým povrchem. Tato kombinace je nepřehlédnutelná a oživí každý outfit. Absolutní lesk bude letos velkým hitem a rozhodně ho musíte vyzkoušet.

VIDEO: Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů

Video se připravuje ...
Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Přestože na tuto metalickou manikúru narazíte nejčastěji ve zlatém nebo stříbrném provedení, lze ji vytvořit v jakémkoli odstínu. Můžete se odvázat a nechat si každý nehet nabarvit jinou barvou. Důležité je, aby špičky byly barevné, lesklé a zářivé.

Podmínkou pro „francii“ už dávno nejsou dlouhé umělé nehty. Naopak se tento druh manikúry nosí čím dál častěji na kratších, zarovnaných a dokonale upravených nehtech. Experimentovat můžete také se samotným proužkem. Někdo holduje silnějším, pro minimalistky bude vhodný mikro proužek. 

Efekt chromových špiček si můžete vytvořit hned několika způsoby. Můžete použít speciální laky na nehty, fólie, pudry nebo pigmenty. Pokud vám ale chybí zručnost, navštivte zkušenou manikérku, která vám tyto nehty snadno vykouzlí. Inspiraci najdete ve fotogalerii.

Přípavky pro dokonalou manikúru za výhodné ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová