Ve známém pražském podniku Café Louvre se konalo vyhlášení ankety Kuchař roku 2023. Mezi hosty nechyběla řada známých osobností a mezi nimi byla také Jitka Kratinová. Ta dorazila s doprovodem, ovšem poněkud překvapivým. 

Společnost jí totiž nedělal její slavný manžel, ale zatím neznámý muž. Jednalo se na pohled o staršího pána s prošedivělými vlasy a elegantního vzhledu. Dvojice se k sobě na první pohled velmi měla, a tak se patrně nejednalo například o kamaráda nebo kolegu. 

Oba si věnovali zamilované pohledy a drželi se za ruce. V jednom okamžiku se dvojice začala také vášnivě líbat. U jedné hubičky navíc nezůstalo, ve žhavých chvilkách totiž pokračovali také po odchodu z restaurace během cesty tramvají. 

Hercova reakce byla překvapivá

Redakce deníku Blesk.cz herce kontaktovala se zřejmým dotazem, zda je u nich doma všechno v pořádku. Jeho reakce byla ale přinejmenším překvapivá. “Nic jiného nechcete? Tak se mějte hezky. Přeji vám krásný den,” odpověděl rozesmátým hlasem překvapenému redaktorovi. Telefonát tak do události světlo rozhodně nevnesl. 

Celá situace působí velmi zvláštně. Až dosud totiž panovalo přesvědčení, že zatímco paní Kratinová je spíše domácký typ, v jejich manželství je to právě Vladimír Kratina, kdo si rád vyhodí z kopýtka a užije si trochu světské zábavy ve společnosti krásných žen. 

V případě známého herce se jedná již o jeho druhé manželství. Jeho první žena byla loutkoherečka a brali se krátce poté, co dostudovali. Narodila se jim dcera Marie, jejich láska ale brzy skončila. Šimona Součková jej poté opustila a krátce nato si našla nového partnera.

Dceru dlouhých deset let neviděl

Nejhorší na rozvodu bylo to, že Součková poté s novým mužem emigrovala do Francie, kam s sebou vzala také dceru. Vzhledem k tomu, jaký postoj měl minulý režim k těm, kdo pláchli za hranice, Vladimír Kratina poté malou Marii neviděl dlouhých deset let. 

Od žen si poté umělec dal na nějakou dobu pauzu. Než se znovu vrhl do chomoutu, trvalo mu to dlouhých dvanáct let. Poté potkal Jitku, o které si myslel, že je to jeho spřízněná duše. Společně měli také další dvě dcery - Dominiku a Sofii. 

Líbačka jeho manželky je za poslední dobu již druhou skandální situací, která se dotýká jejich rodiny. O tu předchozí se ovšem nepostaral ani jeden z manželů, ale jejich dcera Dominika. 

Dominika Kratinová měla rozbít rodinu slavné moderátorky

Spekuluje se totiž o tom, že právě Dominika Kratinová má prsty v rozpadu manželství moderátorky Ivety Lutovské a jejího muže, podnikatele Jaroslava Víta. V dobu, kdy se o románku začalo spekulovat, ještě žila se svým partnerem Jiřím Pokorným, se kterým má také malého syna Tobiase. 

Redakce webu Aha! měla obě zamilované hrdličky načapat v Peci pod Sněžkou, kam si podle všeho vyrazily na výlet. Podle svědectví to přitom rozhodně nevypadalo, že by mezi nimi panoval pouze přátelský vztah. 

Ani jeden z nich se k nové lásce veřejně nepřiznal. Nicméně vzhledem k tomu, že Iveta Lutovská otevřeně řekla, že za jejím rozvodem stojí právě nevěra, dali si především její fanoušci dvě a dvě dohromady.

Související články