Fallout 76 v jeden den hrál přes milion hráčů
zdroj: Bethesda

Fallout 76 v jeden den hrál přes milion hráčů

25. 4. 2024 8:30 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Seriálová adaptace Falloutu přirozeně zvedla zájem o všechny díly herní série. Ale i když jsem stará konzerva a puritán a existenci Falloutu 76 stále odmítám akceptovat (navzdory zvěstem, že teď už je to mnohem lepší), právě multiplayerový spinoff si připsal významný rekord.

Šest let po zpackaném launchi a o jednu prekérní situaci s nylonovou taškou později totiž hra v jediném dni přivítala celý milion uživatelů. Pro titul, který se kdysi zadarmo přibaloval k jiným hrám, je to velký příběh vykoupení, který zjevně cítí i kreativní ředitel Jonathan Rush. Ten slibuje, že podobně vzrušujících momentů přijde v budoucnosti ještě hodně.

Fallout 76 od svého uvedení na trh dostal celou řadu aktualizací, jednou z nejzásadnějších je update jménem Wastelanders, který podstatně upravil hráčský zážitek už jen tím, že do hry přidal NPC. Někdy člověka až překvapí, jak drobné detaily mohou mít výrazný vliv!

Stěžovat o zájem si nemohou ani ostatní díly, ostatně všechny dohromady si v jeden den pustilo pět milionů lidí. Už dnes navíc Fallout 4 dostane dlouho očekávaný next gen patch, díky kterému konzolisté dostanou v devět let staré hře na výběr mezi Quality a Performance nastavením zobrazení. PC hráči si budou moci hru nově užít i na širokoúhlých monitorech, a naopak si ještě nějaký čas nebudou moci užít masivní modifikaci Fallout: London, která byla kvůli updatu odložena na neurčito. 

Nejnovější články