Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

25.04.2024 22:09 | Tisková zpráva

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce, hobby běžce i rodiny s dětmi. Mezi závodníky nebudou chybět ani starosta a oba místostarostové, kteří se na vlastním příkladu rozhodli ukázat, že Kopřivnice je městem v pohybu!

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Kopřivnice je jedním z osmi měst, kde se oblíbený běžecký seriál pořádá. V loňském roce se místního závodu se účastnilo 1005 dospělých, 299 dětí plus 15 štafetových týmů a také letos jsou již startovní listiny z velké části zaplněny. Vypsány jsou běhy na 3, 5 a 10 kilometrů, přičemž nejdelší trasu mohou běžet i dvoučlenné a čtyřčlenné štafetové týmy.

Anketa

Jste rádi, že v USA prošel balík pomoci pro Ukrajinu?

6%
92%
hlasovalo: 23730 lidí

Novinkou letošního roku je výzva Běž za školu, která slibuje odměnu v hodnotě 30 tisíc korun pro nejrychlejší štafetu čtyř středoškoláků. Pro děti jsou opět připraveny závody v délce 500 a 1000 metrů.

Starty se uskuteční před Muzeem nákladních automobilů Tatra a trasy povedou unikátním prostředím tatrováckého zkušebního polygonu, který je pro veřejnost otevřen pouze při mimořádných příležitostech.

Všichni závodníci se opět mohou těšit nejen na originální medaile a další odměny, ale také na masáže, tejpování, možnost vyzkoušet kvalitní běžecké boty, relaxační zónu a dobré jídlo. Bonusem je také charitativní rozměr akce, kdy 50 korun z každého startovného a další dobrovolné příspěvky závodníků putují na dobrou věc. Za dosavadních 12. ročníků RunTour se již podařilo vybrat přes jedenáct milionů korun na charitativní účely.

Bližší informace najdete na webu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Otevření dopravního terminálu a nového podchodu pod železnicí

11:33 Vsetín: Otevření dopravního terminálu a nového podchodu pod železnicí

Ve Vsetíně se dnes uskutečnilo slavnostní otevření společného odbavovacího terminálu pro železniční …