Výměna pokračuje! Procházka poslal šampionovi bicák! Du Plessis se vytasil s ironickou pochvalou

Procházka




Zdá se, že se nám před očima rýsuje ani ne tak rivalita, jako spíš zajímavý základ pro případný mega zápas mezi dvěma šampiony. Jiří Procházka totiž v souvislosti s posledním zápasem zmínil, že má v plánu se výhledově podívat do střední váhy, v čemž ho šampion Du Plessis podpořil a rovnou zmínil, že je BJP na polo-těžkou váhu malý, což rozjelo zajímavou výměnu, která má velký potenciál.


Až tak? Vedení UFC má pro Jamahala Hilla nečekaně skvělou zprávu

„Procházka je na tu váhu moc malý. Podle mě prostě potřebuje jít níž do střední váhy. Potkali jsme se v UFC PI, takže vím, kolik váží. Podle mě je na tu váhu prostě moc malý. Není nijak velký. Běžně váží méně než já. To dobře vím. Podle mě byl měl zamířit do střední váhy. Já Procházku miluju, ale myslím si, že je na polo-těžkou váhu malý. Tam je třeba být opravdu velký,“ nechal se slyšet šampion Du Plessis.

Jiří má běžně váhu kolem 97 kg, takže by do střední váhy jistě dokázal zhubnout, ale otázkou je, jak by to případně ovlivnilo jeho bradu, rychlost, výdrž a další atributy. Těžko říct, ale rozhodně by se ve střední váze nabízely skvělé zápasy. Jména jako Du Plessis, Adesanya, Strickland, Chimaev a další mluví sama za sebe. Nejideálnější by však samozřejmě bylo, kdyby se Jiří znovu chopil titulu šampiona polo-těžké váhy a poté si šel do střední váhy pro druhý opasek. 




 

Procházka poslal bicák

BJP sice není typ bojovníka, který by se pouštěl do nějakých přestřelek a výměn, ale to neznamená, že jen mlčí a jakékoliv zmínky o sobě přehlíží. Také umí zareagovat a většinou to dělá hodně úsporným, ale výstižným stylem. „Pořád jsem větší než Dricus Du Plessis,“ rýpl si Jiří fotografií z posilovny, kde se chlubí svým pekelným kladivem, kterým rozdává nebezpečná BJPčka.




  

Du Plessis to samozřejmě nenechal bez povšimnutí

„Shoe game strong, brother,“ reagoval Du Plessis na Jiřího story, což by se dalo hodně volně přeložit jako ironická pochvala bot. 

Souboj Du Plessis vs Procházka by byl jistě hodně zajímavý, ale zatím jsme od něj hodně daleko. Jiří totiž musí získat titul, zatímco Dricus jej musí obhájit, na což by mělo dojít v srpnu na turnaji v Austrálii. Pokud by se však titulu chopil Adesanya, tak by se BJP přestup mohl zkomplikovat, protože oba borci patří do stejné manažerské stáje a navíc se znají a vyjadřují si sympatie.