Iveto, jak se staráš o pleť?

Jelikož už mi bylo 40, což je strašné číslo, fakt se snažím o ni starat. Nevystačím si tím, že si zajdu do drogerie koupit nějaký krém, ale snažím se té péči dávat to nejlepší. Kupuji kvalitní krémy k mému věku, které nejen hydratují, ale také natahují.

Zdroj: VLM

Máš nějaký rituál, který každý den dodržuješ?

Je pravda, že nemám tolik času, abych chodila po kosmetikách, ale rituál, který dělám každý den, každé ráno a každý večer, tak ten mám. Pořádně si odlíčit pleť. Mám v koupelně seřazené krémy za sebou, abych si dala pleťovou vodu, pak si nanesu booster, krém a péči kolem očí. Už v tom mám grif, že už to tolik nezdržuje. Ráno to samé, akorát vypouštím oční krém, na to není čas. A booster!

Jaký názor máš na plastické operace a estetické zákroky?

Je to každého věc. Ať si každý dělá, co chce, ale když je toho moc, je toho příliš. Osobně mám pocit, že poslední dobou je toho opravdu příliš. Všechny ženy jsou stejné, stejně krásné, stejně dokonalé, ale nerozeznatelné. Docela se těším, až tento trend pomine a všichni budeme přirozenější, nebudeme mít ty obrovské pusy a nebudou ty ženy natažené. Myslím si, že ta doba přirozenosti už přichází. Akorát by mě zajímalo, co ty ženy, které mají ty pusy opravdu veliké, co se stane, když to přestanou doplňovat. Jestli jim to spadne nebo se to bude muset operovat. Nad tím jsem přemýšlela celkem nedávno, když jsem viděla slečnu, která ty rty měla opravdu, ale opravdu velké. Co s tím chudák bude dělat? Vždyť to nejde dělat do nekonečna, když se to vytahá. Otočme list, je to každého věc.

Ty máš dceru Anetku, už ti krade kosmetiku a šminky?

Naštěstí si chce kupovat svoje. Ona je naštěstí ještě hodně dětská, i když jí je deset. Kupuje si dětská malovátka nebo si je přeje k Vánocům od Ježíška. Stále na něj ještě věří. Naštěstí mi ty moje nebere a nechce lakovat nehty. Ještě si jede dětství, to je dobře.

Ty jsi matka samoživitelka. Jak to zvládáš?

Je to náročné. Nebudu říkat, že ne, ale mnohem náročnější je pro mě to, co se děje kolem. Kdybych měla klid a pohodu, tak by to bylo všechno jednodušší. Bohužel je to u nás pořád plné bojů, neshod a odnáší to děti. Hlavně Anetka, která všechno vnímá. Moc dobře to nezvládá, podepisuje se to na ní. Chtě nechtě jo. Hrozně bych chtěla otočit list a uzavřít to. Chci, aby si chlapi uvědomili, že děti mají nárok na dětství a na svoje pocity. Že hrdost a ješitnost by měla jít stranou. Měli bychom se na to dívat očima dítěte. To je u mě věčný boj. Ale hlavně, že jsme zdraví.

Řešila jsi tu situaci i s odborníkem kvůli dětem?

Řešíme to i tak, ale je to tak citlivé téma, že to asi stačí. Týká se to dětí a je to křehké. Je to těžké, ale bojujeme.

Zdroj: iGlanc.cz

Související články