Jaromír Jágr se vyjádřil k poslední sezóně v kariéře!

Jaromír Jágr 4

Autor: Pavel Krejčí

26. dubna 2024 11:43

Hokejovou extraligu bude v příští sezóně hrát stejných čtrnáct týmů jako během vrcholícího ročníku. A také Jaromír Jágr! Legendární útočník potvrdil, že chce odehrát ještě jednu a definitivně poslední sezónu. 

Jágr měl pro pokračování kariéry jednu podmínku, kterou bylo setrvání jím vlastněného Kladna v nejvyšší soutěži. Rytíři si účast v extralize zajistili v baráži i s přispěním hrajícího majitele, který ve druhém ze čtyř utkání proti Vsetínu dokonce i skóroval. 

"Máme takový plán natočit mou poslední sezonu," prozradil slavný útočník v pořadu ShowTime stanice CNN Prima News. Jak prozradil, film s ním natáčí Petr Větrovský. "S Petrem jsme začali natáčet před čtyřmi roky, takže se mu to trochu prodražilo," poznamenal.

Čtěte také

"Chtěl bych se pokusit připravit fyzicky co možná nejlépe. Já pořád říkám, že se připravím, pak se nikdy nepřipravím. Ale opravdu profesionálně bych se chtěl připravit na poslední sezonu," dodal kladenský odchovanec. 

Zámořskou kariéru v nejprestižnější hokejové lize světa NHL uzavřel Jágr už před několika lety, letos se však dočkal velké pocty. V Pittsburghu vyvěsili ke stropu haly dres s jeho číslem 68, protože právě s místními Penguins získal dva Stanley Cupy. 

Témata: Jaromír Jágr