Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Na Bolevec tramvají a zpět již "hnojníkem"

Opilec zdržel tramvajovou dopravu v části Plzně

Autor: Karel Aleš pátek 26. dubna 10:28 , aktualizace 12:03

Alkohol Městská policie Záchytka


      O zdržení tramvají linky číslo 1 z Bolevce do centra Plzně se dnes po půl desáté dopoledne postaral silně opilý muž, který v tramvaji usnul a nešlo ho za žádnou cenu vzbudit.

     Na žádost řidiče tedy na místo dorazila hlídka městské policie, načež strážníci opilce museli probrat a z tramvaje vyvést. Díky jejich rychlému zásahu trvalo zpoždění pouhých deset minut.

     Po obnovení tramvajového provozu však bylo třeba vyřešit, co udělat s mužem, který vlivem velmi silné opilosti nebyl schopen ani sám stát. Strážníkům se podařilo kontaktovat jeho rodiče, kteří však neměli jak se pro něj do Plzně dostat. 

     Protože muž nebyl schopen ani dechové zkoušky a ve svém stavu ohrožoval svůj život i zdraví, strážníci na místo povolali speciální vůz pro převoz silně podnapilých a znečištěných osob, strážníky soukromně takzvaný "hnojník", a muže jím k vystřízlivění transportovali do protialkoholní záchytné stanice.



Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.