Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Pracovnice si na letišti koupila kávu: V nápoji byl hmyz! Upadla do anafylaktického šoku

Káva z automatu - ilustrační foto
Káva z automatu - ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: pma - 
26. dubna 2024
19:39

Desítky hodin hrůzy má za sebou rodina 21leté ženy. Jejich příbuzná si počátkem týdne na letišti Son Sant Joan poblíž hlavního města Palma na Mallorce zakoupila kávu z automatu. Když se však napila, zjistila, že nápoj chutná poněkud zvláštně. Pouhý pohled do kelímku ženu vyděsil k smrti. Uvnitř spatřila hejno hmyzu. Jen pár vteřin na to žena upadla do anafylaktického šoku a nemohla dýchat.

Zaměstnankyně letecké společnosti si v pondělí před začátkem směny chtěla dopřát oblíbenou kávu. Tu si zakoupila v jednom z automatů na letišti Son Sant Joan nedaleko hlavního města Palma na Mallorce. 

Krátce po prvním usrknutí ale ženě došlo, že káva nechutná tak, jako obvykle. Když se podívala do kelímku, spatřila velké hmyzí hejno. 

Jen pár chvil po napití mladá žena podle deníku Mirror upadla do anafylaktického šoku. Ten jí způsobil otoky na kůži, obličeji a v hrdle, takže žena nemohla téměř dýchat. Okamžité byla převezena do nejbližší nemocnice na jednotku intenzivní péče. 

Na té mladá pracovnice letecké společnosti strávila dlouhé desítky hodin, než byla ve čtvrtek odpoledne propuštěna do domácího léčení. 

Všechny automaty společnosti, ze kterého si žena kávu zakoupila, byly podle tamního zpravodajského webu Majorca Daily Bulletin z letiště odstraněny. 

Příbuzní pacientky se rozhodli celou záležitost předat policii. Podle rodiny došlo k trestnému činu ohrožení veřejného zdraví. Policie k případu uvedla, že ostatní lidé, kteří si zakoupili kávu ze stejného automatu, žádné zdravotní potíže neměli. Vyšetřování nyní musí objasnit, jak se hmyz do kávy na letišti dostal. 

 

Chocho Loušek ( 27. dubna 2024 09:50 )

To tam je většinou, ale sušený.

Chocho Loušek ( 27. dubna 2024 09:49 )

Jednoduše, někde ve skladě nakladl hmyz vajíčka a časem se to vylíhlo . A kravička má taky čumět co pije .🐜🐝🕷🪳🦟🪰🤮🤮🤮

krtek. ( 26. dubna 2024 22:57 )

zmáčkla bio kávu a dostala mletý chrousty

krapotkin ( 26. dubna 2024 22:55 )

Z automatu nepiji radši nic, protože kradou, ale má si napřed prohlídnout kelímek nebo mí vlastní.

Uživatel_5777995 ( 26. dubna 2024 19:49 )

Nečumí co pije... 🤔, co kdyby tam bylo 💩...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání