Právě pohledná a výrazně mladší brunetka stála za rozvodem Atkinsona. Jejich románek praskl tak, že je novináři přistihli na společné procházce. Oba dva v tu dobu tvořili pár s někým jiným.

Bohatá partie

Rowan Atkinson prožíval nejúspěšnější období kariéry mezi osmdesátými a devadesátými lety. V té době natáčel Mr. Beana a seriály Tenká modrá linie a Černá zmije. V roce 1983 se dokonce objevil v bondovce Nikdy neříkej nikdy. Z hereckého světa se stáhl po roce 2000. Před kamerou se už objevuje jen velmi zřídka.

Jeho kariéra z něj rovněž udělala jednoho z nejbohatších členů britského showbyznysu. Jeho jmění je odhadováno na 130 až 150 milionů dolarů, tedy v přepočtu na tři až tři a půl miliardy korun.

Soukromí nadevše

Rowan a Louise se seznámili v roce 2013. Dohromady se dali v práci. Nacvičovali hru Quartermaine´s Terms. Svůj vztah drželi v tajnosti více než rok. I se svou první manželkou se setkal díky práci. Potkali se na chodbách tehdejší televize BBC. Sunetra Sastry se živila jako umělecká maskérka.

Známý herec se po celou svou kariéru snažil soukromí rodiny chránit. Podařilo se mu to až do románku s Louise.

Jeho nový vztah plnil všechny přední stránky britských médií. Hned po ostře propíraném rozvodu přišla na řadu další kauza. Atkinson šokoval veřejnost luxusním a kontroverzním sídlem, ve kterém žije právě s Louisou a jejich pětiletou dcerou Islou. Sousedům se nelíbilo to, že původní stavbu v hrabství Oxfordshire zboural a nahradil ji moderním domem. Problémem byl hranatý tvar, prosklení a kov. Podle sousedů i místní rady nebyl vzhled domu v souladu s okolní krajinou.

Jednou z mála zpráv ze soukromí herce byla informace o tom, že bude nějakou dobu se svou nejmladší dcerou na mateřské dovolené. „Budu se starat o Baby Bean, aby se Louise mohla soustředit na hraní,“ svěřil podle britských médií přátelům herec. „Rowan nepotřebuje pracovat, pokud vyloženě nechce. Na Louise je pyšný a chce ji tímto gestem podpořit,“ svěřil britskému deníku The Sun zdroj z hercova okolí.

Louise Ford je známá hlavně díky roli Kate Middleton v komediálním seriálu Windsorovi. Dále také hrála ve filmu Fast Girls a seriálu Zašívárna.

Obě osudové ženy herce si jsou velmi podobné. Chlubí se hnědými vlasy a štíhlou postavou. Mimo to se obě pohybují v televizním prostředí. Nejvýraznějším rozdílem mezi nimi je věk. Sunetra je od devětašedesátiletého Beana mladší o dva roky. Louise a jejího partnera dělí věkový rozdíl šestadvacet let.

Z prvního manželství má Atkinson dvě dospělé děti - syna Benjamina a dceru Lily.

Bývalý přítel o situaci vtipkoval

I Louise se kvůli vztahu s Atkinsonem rozpadl vztah. V době, kdy se do Rowana zamilovala, randila s komikem Jamesem. Ten si z nového vztahu své bývalé lásky dělal legraci v jednom ze svých vystoupení.

"Nechala mě kvůli panu Beanovi," řekl podle Daily mail James během stand-up vystoupení. "Zjistil jsem to rok po našem rozchodu. Otevřel jsem noviny a byl tam celostránkový článek. Nikdo jiný v historii nebyl opuštěn kvůli panu Beanovi," snažil se brát situaci s nadhledem.

Související články