InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V Táboře se v neděli roztančí Grand i Žižkovo náměstí

 Autor: Archiv JčTEĎ

    Autor: Archiv JčTEĎ

TÁBOR - Oslavu Mezinárodního dne tance, který připadá na pondělí 29. dubna, pořádá i letos v Táboře Sportovní taneční klub 6dance. Uskuteční se v nepatrném předstihu v neděli 28. dubna. Od dopoledne budou probíhat taneční lekce s lektory ve studiu Grand na Křižíkově náměstí, odpoledne se roztančí Žižkovo náměstí na Starém městě. Vše vyvrcholí oblíbenou tančírnou pro veřejnost.

 

V Grandu začnou taneční lekce v 10 hodin dopoledne. Povede je účastník StarDance Eduard Zubák a zaměřeny budou na flamenco, salsu a argentinské tango. 

Od 16 do 17.30 bude na Žižkově náměstí probíhat taneční program pro děti, tančit se budou latinsko-americké tance, madison, lama dance, k vidění budou i taneční vystoupení. 

Podle předpovědi má být pěkné počasí, takže příznivce tance určitě přiláká i oblíbená tančírna pro veřejnost, která se rozjede v půl šesté navečer a tančit se bude do sedmi. 

Mezinárodní den tance je po celém světě každoročně oslavován 29. dubna na památku narození velkého tanečního reformátora Jeana-Georgese Noverrea. Svátek byl uznán v roce 1982, kdy jej poprvé vyhlásil Taneční výbor Mezinárodního divadelního institutu ITI.

Diskuse k článku - 3 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • M 

    Reagovat

     

    Tak kdy to bude v neděli nebo 27. 4.

    Vloženo 27.4.2024 09:47:28

    • admin 

      Reagovat

       

      Opraveno. Bude to v neděli 28. dubna. Omlouváme se.

      Vloženo 27.4.2024 12:18:36

    • BT 

      Reagovat

       

      Jseš při smyslech? Je to jasné napsané že v neděli 28.

      Vloženo 28.4.2024 20:23:05

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace